• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τσεχική Δημοκρατία ΠΡΑΓΑ σαν παραμύθι .....

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
για το μαύρο θέατρο θα βρεις, και 10 λεπτά πριν ξεκήκηνησει η παράσταση. δε υπάρχει πρόβλημα στην αγορά τους

αν και εμένα δε με ξετρέλανε

XRISTOS71

Member
για μαυρο θεατρο βγαζεις την προηγούμενη μερα απο το ταμειο και εισαι ΟΚ
σε αυτο που πήγα
http://www.imagetheatre.cz/english/en-index.asp
πάντως η πληρωμη γινόταν μόνο με μετρητά .προσεξε το
αλλά άξιζε σαν εμπειρία για μία φορά και ειναι και σε καλό location .
εμεις δεν πηγαμε εκτος πράγας ,αν ειχα όμως μια μερα ακόμα θα πηγαινα σίγουρα Κρουμλώβ .

stalitsa

Member
ok! ευχαριστω κ παλι για τις πληροφοριες....

εχω παρει εναν ταξιδιωτικο οδηγο.......top 10 για Πραγα...(ειναι σειρα απο οσο ξερω..εχει για ολες τις πολεις...)

ο οποιος εκει που προτεινει μαγαζια , θεατρα, εστιατορια κτλ...δεν αναφερει πουθενα αυτα τα οποια γραφετε εδω παιδια.....

κ μου κανε εντυπωση...εσεις τι οδηγο χρησιμοποισατε? φανταζομαι οι οδηγοι ''γραφονται'' κ για διαφημιστικους λογους...κ βαζουν τα μαγαζια-σπονσορες?

σαφως θα προτιμησω συμβουλες απο ανθρωπους που ηδη εχουν παει... ;)

κανενα jazzo baro...θυμαστε?

XRISTOS71

Member
διαβασε πότε έχει εκδοθει ο οδηγός ΤΟΡ 10 συνήθως ειναι 2-3 χρόνια πρίν

τι να τον κανεις το οδηγό.... αυτος ειναι για τα βασικά μόνο
απο το travelstories θα βρεις ολα τα καλά της πόλης για φαί και διασκέδαση

σε jazz bar δεν πήγα
νομίζω όμως οτι ο dik 7 ο traveller και καποια άλλα παιδια εχουν προτείνει καποια αρκετα καλά
ριξε μια ματια στις ιστορίες τους

sgatz

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο!!
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
το image που πρότεινες ήταν εκπληκτικό.Πρώτη φορά είδα μαύρο θέατρο και γέλασα με την ψυχή μου στα σκετσάκια και γέμισαν τα μάτια μου εικόνες από αέρινους χορούς...Σε ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου για τις πληροφορίες.
το θέατρο βρίσκεται στην Parizska 4, Prague 1 και η σελίδα του είναι και στα ελληνικά Black Theatre IMAGE Prague

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Eγω πότε θα παω Πράγα??
Με έχεις φυτιλιάσει xristo!!δεν έχω και καμμιά επέτειο..:D

loreena

Member
Πραγα, αξεχαστη. Εκεινη την περιοδο της ζωης μου, με τοσα συναισθηματα που κουβαλουσα μαζι μου, με το ονειρικο τοπιο του Καρλοβυ Βαρυ, την ψυχραδα της Τσεχιας και τη φωτισμενη Πολη της, τη φαντασια και τα ονειρα που εκανα οσο ταξιδευα κρουαζιερα στον Δουναβη, δημιουργησαν στην ψυχη μου εναν μικρο θησαυρο, αξεχαστο.
Για οποιον πηγαινει Πραγα, ειναι αδιανοητο να χασει εστω μια παρασταση απο Μαυρο Θεατρο.

geopnd

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο-Σκωτια
Ταξίδι-Όνειρο
μεξικο
παιδια θα φυγω και εγω για πραγα τα χριστουγεννα.επειδη μας περισσευει μια μερα στις 26 δεκεμ τι λετε για καρλοβι βαρι???απο τι εχω ακουσει αξιζει.για βοηθηστε λιγο παραπανω αν μπορειτε...μαυρα θεατρα πραγας εχω δει δυο φορες αλλα εδω ελλαδα οταν ηρθανε.καβαλα και θεσσαλονικη.ωραια εμπειρια!επισης μια και ειμαστε ολη η παρεα γυρω στα 30 και οπως καταλαβατε τα χρονια δεν μας πηραν,χαχα, προτεινετε κατι και για διασκεδαση.μπαρακια κτλ.σε τζαζ θα σκασουμε σιγουρα μιας και μας αρεσει η μουσικη σε ολες τις παραλαγες της,εκτος βεβαια απο σκυλολοι και τα συναφη καταλοιπα.περιμενω να ακουσω οποιαδηποτε προταση.να σημιωσω πως εχω διαβασει ηδη ολες τις ιστοριες για πραγα και τα συναφη.

loreena

Member
Καρλοβυ Βαρυ να πας και να ψωνισεις δερματινα, γουναρικα και swarovski. Εχω κομματια απο κει υπεροχα. Υπαρχει ενα μαγαζακι με πολυ ωραιο φαγητο που φημιζεται πως πανε Ελληνες. Πραγματι το φαγητο ηταν περιεργο και νοστιμο και αργησαμε να βρουμε να καθησουμε. Δυστυχως δε θυμαμαι ονομα. Κανε ενα ψαξιμο στο φορουμ, υπαρχει πολυ υλικο για Πραγα.

glazar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα..
Ταξίδι-Όνειρο
Ο επόμενος...
Κατα την γνώμη μου, ασε το καρλο βιβάρι το οποιο είναι και υπερτιμημένο και τίμησε το Τσέσκυ Κρούμλοφ (Český Krumlov).

Επειδή πήγα και στα δύο τον Οκτώβριο προτείνω το Český. Είναι πίο παραμυθένιο, πίο γραφικό, δεν είναι τόσο εμπορικό, δεν βλέπεις τα γερόντια να γυρίζουν με ένα τσαγιερό πίνοντας απο όπου βρούν βραστό νερο :)
http://www.ckrumlov.info/docs/en/kaktualita.xml

sgatz

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο!!
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
παιδια θα φυγω και εγω για πραγα τα χριστουγεννα.επειδη μας περισσευει μια μερα στις 26 δεκεμ τι λετε για καρλοβι βαρι???απο τι εχω ακουσει αξιζει.για βοηθηστε λιγο παραπανω αν μπορειτε...μαυρα θεατρα πραγας εχω δει δυο φορες αλλα εδω ελλαδα οταν ηρθανε.καβαλα και θεσσαλονικη.ωραια εμπειρια!επισης μια και ειμαστε ολη η παρεα γυρω στα 30 και οπως καταλαβατε τα χρονια δεν μας πηραν,χαχα, προτεινετε κατι και για διασκεδαση.μπαρακια κτλ.σε τζαζ θα σκασουμε σιγουρα μιας και μας αρεσει η μουσικη σε ολες τις παραλαγες της,εκτος βεβαια απο σκυλολοι και τα συναφη καταλοιπα.περιμενω να ακουσω οποιαδηποτε προταση.να σημιωσω πως εχω διαβασει ηδη ολες τις ιστοριες για πραγα και τα συναφη.
Καλη χρονιά...Πως τα περάσατε?Ελπίζω να ακούσατε τον συμφορουμίτη που σας είπε ότι καλύτερα το cesky krumlov.Περιμένουμε τις εντυπώσεις σας :xmas_wink:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom