• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

ΠΑΙΔΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ

yohan7

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Σευχελλες
Ταξίδι-Όνειρο
διαστημα
Καλως σας βρησκω παιδια.Λοιπον 27 Σεπτεμβρη παντρευομαι κ θελω να φυγω για γαμηλιο ταξιδι.Αν και εχω τρελα με την ιστορια μαζι με την γυναικα μου που ειναι ιστορικος,θελουμε να παμε καπου που αργοτερα δεν θα μπορουμε η αποφασισουμε.Ετσι λογω υπερβολικης δουλειας θελουμε καπου χαλαρα εντελως ετσι λεμε για σευχελλες.Αγαπω την φυση τα πουλια,εκτρεφω ενα σωρο ειδη,κ θελω να εχει κ σπα γιατι εχω βαρεθει να τριβω κ να μην με τριβουν,φυσικοθεραπευτης με μινι σπα,θελω γενικως χαλαρωση.Τι λετε ρε παιδια καμια προταση η που να παμε και αλλου?Διαθετουμε 4 με 5 χιλιρικα κ οι δυο για μια εβδομαδα!Σας ευχαριστω εκ των προτερων κ συγνωμη αν σας κουρασα.

yohan7

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Σευχελλες
Ταξίδι-Όνειρο
διαστημα
ΑΑΑΑΑ κ καλο φαγητο

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
ΤΑΥΛΑΝΔΗ.
Εχει ολα αυτα που ζητας και τα 5000 θα φτασουν και θα περισσεψουν.
Οτι πληροφοριες θες η περισσοτερο "ψησιμο" εδω ημαστε.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Το καλο ειναι οτι διαθετειs ενα πολυ μεγαλο ποσο που ανετα μπορειs να παs σε οποιο προορισμο θελειs. Οπωs λεει ο xenos και Ταυλανδη μπορειs να παs με λιγοτερα χρηματα , και Μαλαισια και Μαλδιβεs και μπορω να πω ενα σωρο αλλα μερη.
Συμφωνα με αυτα που θελειs ομωs (χαλαρωση , απομονωση , bird watching) νομιζω οτι οι Σευχελλεs ειναι το καλυτερο. Δεν εκανεs τυχαια αυτη την επιλογη :lol:. Θα ξερειs οτι υπαρχουν νησια που κατοικουν αποκλειστικα και μονο πουλια που καθονται πανω στουs επισκεπτεs αφοβα στην ανθρωπινη παρουσια.
Εχειs καποιο συγκεκριμενο νησι ή ξενοδοχειο στο νου?

yohan7

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Σευχελλες
Ταξίδι-Όνειρο
διαστημα
βρηκα ενα 4 αστερων στο μαχε μεσω ντουμπαι με 912 το ατομο 5 μερες διανυκτερευση απλα θελω καμια εμπειρη προταση για ποιο νησι και καποια μερη να παμε!οπωσδηποτε σπα κ ο καιρος πωσ ειναι τοτε?

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Μονο 5 μερεs εχετε στη διαθεση σαs? Βαλε κατι παραπανω οπωσδηποτε! Μια μερα θελειs να συνελθειs απο το ταξιδι μονο..
Αν δε γινεται αλλιωs μη χαραμισειs τιs μερεs αυτεs στο Mahe , τουλαχιστον πηγαινετε σε καποιο αλλο νησι. Αν και το αγαπημενο μου ειναι το Λα Ντιγκ , θα ελεγα οτι μαλλον το Πραλεν ειναι καταλληλο για σαs.

yohan7

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Σευχελλες
Ταξίδι-Όνειρο
διαστημα
Μονο 5 μερεs εχετε στη διαθεση σαs? Βαλε κατι παραπανω οπωσδηποτε! Μια μερα θελειs να συνελθειs απο το ταξιδι μονο..
Αν δε γινεται αλλιωs μη χαραμισειs τιs μερεs αυτεs στο Mahe , τουλαχιστον πηγαινετε σε καποιο αλλο νησι. Αν και το αγαπημενο μου ειναι το Λα Ντιγκ , θα ελεγα οτι μαλλον το Πραλεν ειναι καταλληλο για σαs.
κανενα ξενοδοχειο καλο για εκει που λες?

Greta

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαδρίτη-Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Ο καιρός τον Σεπτέμβρη στις Σεϋχέλλες είναι 24-29 C! Tέ-λει-ος. Θα υπολογίσεις βέβαια ότι έχει πολλή μεγάλη υγρασία (που για τα δικά μου τα γούστα είναι ότι χειρότερο, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό).
Το Πραλέν είναι πολύ καλή επιλογή. Απέχει από το Μαχέ 15 λεπτά (αεροπορικώς), έχει εξαιρετικές παραλίες.

Στην καρδιά του νησιού θα βρείτε ένα πολύ ενδιαφέρον Εθνικό Πάρκο με πανέμορφα μονοπάτια γεμάτα λουλούδια και άγρια βλάστηση. Εσείς που αγαπάτε τη φύση θα ξετρελαθείτε, είναι σπάνια εμπειρία.

Από ξενοδοχεία το top του νησιού θεωρείται το Constance Lemuria Resort of Praslin που θεωρείται 5στερο και βάλε!!!
Άλλα τρία που έχουν ενδιαφέρον και είναι πιο οικονομικά:

Acajou Hotel

Coco de Mer Hotel & The Black Parrot Suites

Indian Ocean Lodge

(Φοβάμαι πως μόνο το 5στερο έχει spa που σ' ενδιαφέρει, αλλά μπορεί να πέφτω έξω).

Ρίξε μια ματιά στο΄διαδίκτυο για να δεις τα ξενοδοχεία,τα facilities (spa κ.τλ.) και τις τιμές και τα ξαναλέμε! :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.797
Μέλη
39.528
Νεότερο μέλος
talosmv

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom