Ειναι πρωτη φορα που γραφω και ειμαι κατα ενθουσιασμένος!!!!καλημερα σε ολους εδω και 2 χρονια εχω αρχισει να σκεφτομαι το ταξιδι με τον υπερσιβηρικο και συλλεγω σιγα σιγα πληροφοριες
μαλλον θα ηθελα να ξεκινισω απο Αγια Πετρουπολη με τελικο προορισμο το Πεκινο.
οι πληροφοριες που ηδη εχουν αναρτηθει στο φορουμ ειναι πολυ καλες και ευχαριστω.
απο οτι καταλαβα μαλλον ειναι καλυτερα να κανει κανεις το ταξιδι αυτο ανοιξη η νωρις φθινοπωρο.
Επισης και εγω ειμαι απο αυτους που θα προτιμουσαν τις στασεις σε καποιες πολεις.
Δυστυχως σε οποιον προτεινα να το κανουμε παρεα με αποκαλεσε απο τρελο εως και θεοτρελο.
υπαρχει περιπτωση να ενδιαφερεται καποιος απο εσας να μαζευτουμε παρεα και να κανονισουμε να παμε μαζι???
Ευχαριστω και συγωμη αν δεν τηρω καποιο κανονα ειμαι καινουριος στο φορουμ
KLEOPATRA μιάς και μ'ενδιέφερε πάντα αυτό το ταξίδι, άλλοι λένε 2000 άλλοι λένε 3.500 χιλιάρικα. Απ'ότι έχω ψάξει, ο υπερσιβηρικός αναλόγως τη θέση στο τρένο υπολόγισε μέσο όρο 650 ευρώ, η φθηνότερη επιστροφή απο Πεκίνο 350 ευρώ, μέσω Μόσχας. Συν το εισητήριο Ελλάδα-Ρωσία, οπότε έχουμε γύρω στα 1250 αυτά, συν ξενοδοχεία συν ότι φάς και ξοδέψεις. Πιστεύω χαλαρά 3000 αν περάσεις χωρίς τίποτα εξτρά. Με 3500 νομίζω βγαίνει...Παιδες πολυ της μοδας εχει γινει τον τελευταιο καιρο στπο φορουμ το : ψαχνω για παρεα για ταξιδι.
Να σε ρωτησω κατι ..ετσι απο περιεργεια?Μιας και εχεις ασχοληθει με το θεμα -ποσο στοιχιζει το εισητηριο για ενα τετοιο ταξιδι?
Me 3500 βγαινει και το δανειο του αυτοκινητου. Οποτε ή αυτοκινητο ή υπερσιβηρικος... και επειδη εκει που εχει φθασει η βενζινη το πρωτο μου ειναι καπως αχρηστο... ισως και να το κανω.Με 3500 νομίζω βγαίνει...
Ο δικός μου ο κουμπαράς; Ίσως μέχρι τον Οκτώβριο να έχει γεμίσει...Τώρα δεν εκούγεται τίποτα, ή μάλλον ακούγεται και αυτό δεν είναι καλό σημάδι. Για να πάω εκεί, πρέπει όταν κουνάω τον κουμπαρά να μην ακούγεται τίποτα, να είναι τίγκα γεμάτος!!Me 3500 βγαινει και το δανειο του αυτοκινητου. Οποτε ή αυτοκινητο ή υπερσιβηρικος... και επειδη εκει που εχει φθασει η βενζινη το πρωτο μου ειναι καπως αχρηστο... ισως και να το κανω.
Εσυ που μαζευεις χρηματα, κουνα τον κουμπαρα, θελει πολλους μηνες ακομα να γεμισει;
Γεια χαρα σε ολους ειμαι καινουργιο μελλος εδω και χαιρομαι που σας βρηκα!!!Ειναι πρωτη φορα που γραφω και ειμαι κατα ενθουσιασμένος!!!!
Μου αρέσουν πολυ τα ταξιδια και εχω κανει μερικα... πιο πολυ ευρωπη.
Για τον υπερσυβηρικο ειχα ψαξει πριν πολυ καιρο αλλα δεν εβρισκα παρεα:roll:
Πριν λιγες μερες που ειπα να ξανα ασχοληθω βρηκα αυτο το site και ομολογουμενος ειμαι πολυ χαρουμενος....
Λοιπον ψαχνω παρεα για το μεγαλο ταξιδι... τα χρηματα δε τα εχω μαζεψει ακομα ολα σε μερικα μηνακια νομιζω θα τα εχω καταφερει....
Αν υπαρχει καποιος-καποια που θελει να κανει την "υπερβαση" να μιλησουμε..
Υ.γ.: ελπιζω να τα καταφερω με την πρωτη μου αναρτηση