ZephX
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Azerbaijan/Bhutan
Αξέχαστη στιγμή στο αεροδρόμιο Μυκόνου οπού Άραβας επιβάτης προσπαθεί να περάσει τον έλεγχο με ένα μπουκαλάκι νερό που έχει γίνει πάγος. Και οι 4 αστυνομικοί να του λένε ότι δεν μπορεί να περάσει και αυτός να το έχει κάνει θέμα (επειδή είναι πάγος και όχι υγρό). Ο αρχι-αστυνόμος εντωμεταξύ να είναι cool άλλα τον έβλεπες ότι του έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι. Μέχρι που πετάει το "δεν με αφήνετε να το περάσω επειδή είμαι άραβας έτσι?". Γυρίζει ο αρχι-αστυνόμος και του λέει "δεν με απασχολεί τι είσαι αλλά με αυτό δεν περνάς και τελειώνει η ιστορία, άμα δεν έχεις λεφτά για νερό να σου δώσω 50 λεπτά να αγοράσεις ένα μπουκαλάκι". Έχω βαρεθεί να ακούω να μιλάνε για τα Ελληνικά αεροδρόμια και Ελληνικές αεροπορικές και πραγματικά εκεί αισθάνθηκα υπερήφανος. Απίστευτα επαγγελματίες και άνθρωποι παράλληλα οι αστυνομικοί, ναί με καφέ στο χερί, αλλά τέτοιο self-control, σκέψη, συμπεριφορά και επαγγελματισμό δεν έχω ξαναδεί. Ας είχε προσπαθήσει να κάνει κάτι τέτοιο στο CDG/JFK/etc ο κύριος και θα έβλεπε πόσο θα διαρκούσε το θέμα και που θα ήταν ακόμα τώρα. Ο Άγγλος φίλος μου έχει να το λέει ακόμα.