• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Ο γύρος της Ευρώπης με τρένο (?)

thimios8663

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Οχι δεν πηγα με τρενο..Η αρχικη ιδεα-οργανωση ηταν με τρενο καπου 15 μερες..Και σχεδον ειχαμε βγαλει καρτες Interrail αλλα ολα ακυρωθηκαν κ ταξιδεψα μονος με αεροπλανο..Αλλα ηδη βγαινουν τα σχεδια για κατι καλο με τρενο μαλλον μετα το καλοκαιρι..Ελπιζω αυτη τη φορα να μη με παρατησουν :)

Thanows

Member
Ναι οντως! ειναι δυσκολο να βρεις παιδια που ψηνοντε αληθινα, γιατι οικονομικα για τους περισσοτερους ειναι δυσκολο και θελει πολυ οικονομια. Λιγοι θυσιαζουν τις βολτες τους για ενα ταξιδι, αλλα εγω ειμαι τοσο πορωμενος που κανω τα "παντα" για να βρω τα χρηματα...

greekwolf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip America
Μια από τα ίδια τραβάω και εγώ με την παρέα μου!Τους το πρότεινα εχτές σαν ιδέα για το καλοκαίρι και άρχισαν να λένε... ο ένας θέλει να πάει σε νησί(λες και τόσα χρόνια πάμε πουθενά αλλού) ο άλλος έχει ακούσει από φίλες του οτί ταλαιπωρήθηκαν στο ταξίδι και δεν ξέρει(δλδ για να λέει τέτοια είναι σίγουρο όχι) και κλπ! Δεν γίνεται βέβαια να σου πεί κανείς σίγουρα από τώρα(λόγω χρημάτων και άλλων απροόπτων) αλλά πιστεύω πώς πάνω απ' όλα για ένα τέτοιο ταξίδι είναι να μην κάτσεις να το κουράσεις το θέμα!Απλά γουστάρεις και λες ΝΑΙ!

Thanows

Member
greekwolf καλα αυτο με τη ταλαιπωρια εινα τελειως χαζο ολα τα ταξιδια εχουν την κουραση τους αλλα επειδη παιρναμε φοβερα οταν ταξιδευουμε η κουραση γινεται λιγοτερο αισθητη. Δεν ειναι δυνατον να ταξιδεψεις χωρις να κουραστεις, εκτος αν εισαι ο superman :p

greekwolf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip America
Το ξέρω οτι ένα τέτοιο ταξίδι θα έχει σίγουρα κούραση αλλά αν δεν το κάνουμε τώρα που μπορούμε πότε θα το κάνουμε?! :D

thimios8663

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Κανονιστε παιδια να πατε οι 2 σας!Ανετα...!Και με βλεπω να ακολουθω και εγω :)

greekwolf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip America
Να σας ρωτήσω ρε παιδιά οι τιμές στα hostels σε χώρες όπως Γαλλία,Γερμανία,Ολλανδία πού κυμαίνονται για τις high season περιόδους πχ Ιούλιο?Γιατί με μια γρήγορη ματιά στο Hostels.com - Every Hostel, Everywhere - 20,000+ Hostels Worldwide έβλεπα κατά μέσο όρο να είναι από 30-35+ το άτομο!Είναι τόσο ακριβά όντως? Άν μπορούσε να μου απαντήσει κάποιος που έχει πάει σε αυτές τις χώρες και έχει μέινει σε hostels θα του ήμουν υπόχρεος!

thimios8663

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Βασικα ιουλιος που αναφερεις δεν νομιζω να ειναι high season σε ολες τις χωρες που αναφερεις,τουλαχιστον σχετικα με τα Hostel..Απλα πρεπει να ψαξεις λιγο αναλυτικοτερα..Απο αυτα που αναφερεις τα πιο ακριβα τα εχω βρει στο Παρισι..Ολλανδια και Γερμανια βρισκω πολλες φορες που ψαχνω 19-23 ευρο Μ.Ο..Εχει τυχει να βρω και 12-15 αλλα ειναι λιγο απλησιαστα..

greekwolf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip America
Λογικά αναφέρεσαι σε Mixed Dorm!Απλά έψαχνα για private γιατί μπορεί να είχαν πρόβλημα οι φίλοι μου να μείνουν με άσχετους!Τέσπα αυτό είναι το λιγότερο κάτσε να τους πείσω πρώτα! :(

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom