panpan
Member
Tριτη 6 Σεπτεμβρίου
Πρωτη μερα ρεπο μετα απο ενα σερι δουλειας ολο το καλοκαιρι και ηρθε η ωρα να κανονιστει
το που θα παμε διακοπες.
Πρωι-πρωι τα καφεδακια στο κρεβατι και ανα χειρας τα λαπτοπ.
Ανοιξα ολα τα γνωστα μου σαιτ με θεμα την Μαγιορκα και αρχισα να ονειρευομαι παραλιες,
θαλασσες,καταδυσεις,ξαπλωστρες,κλπ.
Με την ακρη του ματιου μου βλεπω στο διπλανο λαπτοπ κατι Λισαβωνες,Μαδριτες και αρχισε
να με λουζει ο ιδρωτας.
Ξερεις τι σκεφτομαι ακουω μια φωνη διπλα μου.
Ωχ,σκεφτομαι.Ναι μωρο μου για πες,λεω με αγωνια.
Να, να παμε Μαδριτη,Λισαβωνα και να ανεβουμε βορεια στην Γαλικια,στην χωρα των Βασκων
που τοσο πολυ θελεις.
Την ατυχια μου,πανε τα μπανια,πανε οι βουτιες.
Επρεπε ν αρχισει η οργανωση.
Αποφασιστηκε 3 διανυκτερευσεις Μαδριτη, 3 Λισαβωνα,3 Σαντιαγκο ντε Κομποστελα,
3 Μπιλμπαο.
Η αναχωρηση θα γινοταν απο Βαρκελωνη οδικα και θα κατεληγε Βαρκελωνη μετα απο 13 ημερες
Υπηρχε μια εβδομαδα καιρος να τακτοποιηθουν οι λεπτομεριες (ξενοδοχεια,ακριβες δρομολογιο,
αυτοκινητο,εκρεμοτητες στο σπιτι και ενα σωρο πραγματα που επρεπε να διευθετιθουν).
Καταλανια,Βαλενθια,Καστιλη λα Μαντσα,Μαδριτη,Καστιλη Λεον,Εστρεμαδουρα,Γαλικια,
Αστουριας,Κανταμπρια,Χωρα των Βασκων,Ναβαρρα,Λα Ριοχα,Αραγωνια και πισω
13 αυτονομιες ,πολεις πολυ περισσοτερες συν την Πορτογαλια
Το βασικο σχεδιο ηταν 3000 χιλιομετρα αλλα με τις ημερισιες εκδομες το υπολογιζα σε 4,4-4,5
χιλιαδες.
Μεχρι το μεσημερι ειχαν τακτοποιηθει τα παντα συμφωνα με αυτα που θελαμε να δουμε και να
κανουμε(προγραμμα,ξενοδοχεια,στο περιπου το κοστος της εκδρομης) και εμενε το αυτοκινητο
για σερβις,οχι για μενα γιατι θα νοικιαζα,αλλα για να εχουν στο σπιτι οι υπολοιποι ενα αξιοπιστο
αυτοκινητο.
Τελειωσε και η ενοικιαση την ιδια ημερα και το μονο που εμεινε ηταν να τακτοποιησω τα της
δουλειας μου ως την ημερα της αναχωρησης που ηταν σε μια εβδομαδα.
Πρωτη μερα ρεπο μετα απο ενα σερι δουλειας ολο το καλοκαιρι και ηρθε η ωρα να κανονιστει
το που θα παμε διακοπες.
Πρωι-πρωι τα καφεδακια στο κρεβατι και ανα χειρας τα λαπτοπ.
Ανοιξα ολα τα γνωστα μου σαιτ με θεμα την Μαγιορκα και αρχισα να ονειρευομαι παραλιες,
θαλασσες,καταδυσεις,ξαπλωστρες,κλπ.
Με την ακρη του ματιου μου βλεπω στο διπλανο λαπτοπ κατι Λισαβωνες,Μαδριτες και αρχισε
να με λουζει ο ιδρωτας.
Ξερεις τι σκεφτομαι ακουω μια φωνη διπλα μου.
Ωχ,σκεφτομαι.Ναι μωρο μου για πες,λεω με αγωνια.
Να, να παμε Μαδριτη,Λισαβωνα και να ανεβουμε βορεια στην Γαλικια,στην χωρα των Βασκων
που τοσο πολυ θελεις.
Την ατυχια μου,πανε τα μπανια,πανε οι βουτιες.
Επρεπε ν αρχισει η οργανωση.
Αποφασιστηκε 3 διανυκτερευσεις Μαδριτη, 3 Λισαβωνα,3 Σαντιαγκο ντε Κομποστελα,
3 Μπιλμπαο.
Η αναχωρηση θα γινοταν απο Βαρκελωνη οδικα και θα κατεληγε Βαρκελωνη μετα απο 13 ημερες
Υπηρχε μια εβδομαδα καιρος να τακτοποιηθουν οι λεπτομεριες (ξενοδοχεια,ακριβες δρομολογιο,
αυτοκινητο,εκρεμοτητες στο σπιτι και ενα σωρο πραγματα που επρεπε να διευθετιθουν).
Καταλανια,Βαλενθια,Καστιλη λα Μαντσα,Μαδριτη,Καστιλη Λεον,Εστρεμαδουρα,Γαλικια,
Αστουριας,Κανταμπρια,Χωρα των Βασκων,Ναβαρρα,Λα Ριοχα,Αραγωνια και πισω
13 αυτονομιες ,πολεις πολυ περισσοτερες συν την Πορτογαλια
Το βασικο σχεδιο ηταν 3000 χιλιομετρα αλλα με τις ημερισιες εκδομες το υπολογιζα σε 4,4-4,5
χιλιαδες.
Μεχρι το μεσημερι ειχαν τακτοποιηθει τα παντα συμφωνα με αυτα που θελαμε να δουμε και να
κανουμε(προγραμμα,ξενοδοχεια,στο περιπου το κοστος της εκδρομης) και εμενε το αυτοκινητο
για σερβις,οχι για μενα γιατι θα νοικιαζα,αλλα για να εχουν στο σπιτι οι υπολοιποι ενα αξιοπιστο
αυτοκινητο.
Τελειωσε και η ενοικιαση την ιδια ημερα και το μονο που εμεινε ηταν να τακτοποιησω τα της
δουλειας μου ως την ημερα της αναχωρησης που ηταν σε μια εβδομαδα.
Attachments
-
12,1 KB Προβολές: 121