• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ο Ελληνας Φιλέας Φογκ

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
εγω πρωτη φορα το ανοιξα το θεμα, δεν με ενδιαφερει αν τα κανε στ αληθεια η οχι, αλλα δεν μου φαινεται και πολυ μετριοφρων οπως ειπωθηκε παραπανω:D:D

{{Mενεγακη:Που ειναι η Νοτια Χιλη; πφφφφφφφ κατω απ τη Βορεια κουκλα μου πφφφ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ}}

fotast

Member
Eγώ έχω δουλέψει με αρκετούς του χώρου και σας λέω να μη πιστεύετε αυτά που λέει ο ...Φιλέας.
Αντιγράφει συγκεκριμένα γραφεία κατά κόρον και λέει διάφορα για άγραν πελατών. Προχτές τον είχε η παγκοσμίου φήμης ακαδημαϊκός Ελένη Μενεγάκη (για να καταλάβετε τη σοβαρότητα του εγχειρήματος) και έλεγε τόσες ανακρίβειες που ήταν να πέσεις κάτω από τα γέλια.
Αλλά όπως σε τόσα άλλα στην Ελλάδα, ο άδειος ο κουβάς κάνει τον πολύ τον θόρυβο.
Φυσικά αφού είσαι του χώρου δέχομαι αυτα που λές.Αλλά κάνει εντύπωση οτι και αυτός που ειναι παλιός(κάποιος νομίζω οτι ανέφερε οτι είχε ξεκινήσει απο τον Μάνο) αντιγράφει.Θα περίμενε κανεις με τόσα χρόνια να ειχε δικές του ιδέες και προτάσεις.

tsolias1979

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φιλανδία-Εσθονια-Πολωνια
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΠΕΚΙΝΟ
Μακαρι να μπορουσα να πηγαινα στο 1/5 απ'οτι εχει παει αυτος και ας λεγατε εσεις οτι θελατε,χαχα

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Φυσικά αφού είσαι του χώρου δέχομαι αυτα που λές.Αλλά κάνει εντύπωση οτι και αυτός που ειναι παλιός(κάποιος νομίζω οτι ανέφερε οτι είχε ξεκινήσει απο τον Μάνο) αντιγράφει.Θα περίμενε κανεις με τόσα χρόνια να ειχε δικές του ιδέες και προτάσεις.
Τα έχουμε ξαναπεί. Το βασικό του κοινό είναι μια ομάδα από ηλικιωμένες κυρίες που τον ακολουθούν παντού. Και εκεί κολλάνε και μερικοί ακόμα.
Και πολύ καλά κάνει, αυτή είναι η δουλειά του.
Όσον αφορά όμως την αντιγραφή, αντιγράφει ασύστολα ταξίδια, τίτλους, ορολογίες και προγράμματα από άλλους και τα παρουσιάζει για δικά του. Αυτό πρέπει να ειπωθεί, γιατί δεν είναι ψέματα.
Δεν κρίνω αν κάνει καλά τη δουλειά του ή όχι, αυτό δεν με αφορά.
Και όπως έχουμε πει στο παρελθόν, δεν είσαι ταξιδεμένος αν πηγαίνεις στις πρωτεύουσες πολλών χωρών.
Δεν είναι ο μόνος που έχει ταξιδέψει πιο πολύ. Υπάρχουν και άλλοι που είναι σεμνότεροι και δεν το διατυμπανίζουν για να κάνουν μάρκετιγκ.
Το ζεύγος Λεδάκη για παράδειγμα έχει πάει σε περισσότερα μέρη. Ο Πάνος Τεζαψίδης, που έχουμε συνεργαστεί κιόλας, επίσης.
Και στην τελική ποιος είναι πιο ταξιδεμένος? αυτός που έχει πάει π.χ. σε όλες τις πρωτεύουσες της Αφρικής, ή αυτός που έχει πάει στις μισές της χώρες, αλλά έχει διασχίσει χιλιάδες χιλιόμετρα σαβάνας, ερήμου και δασών και έχει μείνει και στα πιο απομακρυσμένα χωριά? Μπορώ εγώ να συγκρίνω τον κύριο αυτό, με την Ελένη Γκίνου που έχει μείνει και στο πιο μακρινό σημείο της Αφρικής και έχει ζήσει απίστευτες καταστάσεις? Και κάνει τη δουλειά της αθόρυβα και σεμνά?
Γιατί την Ελένη Γκίνου δεν την καλεί η Μενεγάκη, αλλά τα μεγαλύτερα μουσεία της Ευρώπης.
Ποιος έχει ταξιδέψει πιο πολύ λοιπόν? Το είπαμε και για μια άλλη wannabe συγγραφέα, που ταξίδεψε σαν αρχηγός σε 25 χώρες και έγινε ειδήμων. Αλλά είπαμε, ο άδειος ο κουβάς κάνει τον περισσότερο θόρυβο.

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Ρε παιδια, ολοι αυτοι πολυ ταξιδεμενοι ειναι.... Εχει σημασια πιο πολυ και πιο λιγο.... Μην τσακωνεστε.... Καλο ειναι να βγαινουν τετοιοι ανθρωποι εστω και στη Μενεγακη μπας και "ενεργοποιηθουν" μερικοι και εκτος απο τη Μυκονο (δεν εχω τιποτα με το νησι - μια χαρα ωραιο ειναι... ) θελησουν να πανε και πουθενα αλλου... Να δουνε και τιποτα. Και στο κατω κατω απο το να βγαινουν κατι "γνωστοι ηθοποιοι - τραγουδιστες " να λενε οτι εχουν ταξιδεψει πολυ οτι γυρισαν τον κοσμο και να δειχνουν φωτογραφιες απο Πραγα και Ντουμπαι καλυτερα ο κ. Μπαμπης που εχει παει και σε πιο περιεργα μερη.... Εμαθε και η Μενεγακη που ειναι η Νοτια Χιλή! Στη επόμενη συνάντηση θα μαθει και τη βορεια ....

DRAKFIREMAN

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη-Ιαπωνία
Αγαπητοί συμφορουμίτες εγώ δεν πιστεύω ότι έχει πάει σε όλες τις χώρες του κόσμου.Ένας τόσο πολυταξιδεμένος δε θα έλεγε ποτέ ότι η Τσεχία είναι στους Τοπ προορισμούς.Η Τσεχία δεν είναι καν στις 10 πρώτες της Ευρώπης σε τουρισμό

World Tourism rankings - Wikipedia, the free encyclopedia

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα