Travelstoryteller
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Η.Π.Α.
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ωκεανία
Όχι Dim μου, το ξενοδοχείο ήταν όντως ΚΑΙ γηροκομείο και έμοιαζε για κοιτώνας αστέγων. Μόνο που μπέρδεψα την τοποθεσία του καθώς βρίσκεται στο Άργος, όχι στη Καλαμμάτα. Με το που έμπενες για το καλωσορίσατε, είχε σαν μινιμαλιστική διακόσμηση ένα σπασμένο αναπηρικό καροτσάκι. Ανέβαινες και στο χολ ένα γραφείο και ένα ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΕΟΤ (ή κάτι που έμοιαζε με σήμα του ΕΟΤ) στον τοίχο. Γύρω ανοιχτές πόρτες όπου μέσα αντίκριζες ξαπλωμένα γεροντάκια, γύρω τους ορούς και καθετήρες για ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα. Η εσάνς δε του χώρου ένα υπέροχο συνοθύλλευμα από ούρα, πάνα, αίμα και φάρμακα. Είχε και κανα δύο κλειστές πόρτες πίσω από τις οποίες εικάζουμε, από την μυρωδιά πάντα, ότι διέμεναν ρακοσυλλέκτες. Τα δωμάτια των "ξένων" ήταν στον δεύτερο όροφο. Στο δωμάτιο μας υπήρχε και μια εκαστική παρέμβαση από ένα αφηρημένο σχέδιο, καφές ήταν νομίζω, στην δεξιά πάνω γωνία του δωματίου. Γιατί εκφεντονίστηκε ώς εκεί πάνω ο καφές (ήταν ψηλοτάβανο) παραμένει άγνωστο. Τα σεντόνια φέραν παράσημα από άγνωστα υγρά, τρίχες κάθε περιοχής του σώματος και κάπου πήρε το μάτι μου και ένα κομμένο νύχι. Το σαπουνάκι στο μπάνιο ήταν χρησιμοποιημένο. Αφού κάναμε μπάνιο στεγνώσαμε φυσικά, ευτυχώς ήταν καλοκαίρι, γιατί δεν είχαμε πάρει μαζί πετσέτες. Μετά κόπηκε το ρεύμα. Όταν κατεβήκαμε να ρωτήσουμε γιατί δεν έχει ρεύμα (καθώς δεν είδαμε να έχει επηρεαστεί σε κάτι η γειτονιά) μας απαντήσανε ότι τι το θέλουμε το ρεύμα αφού είναι μέρα και βλέπουμε! Εάν θυμηθώ το όνομα θα σου το στείλω με pm!Απο αυτό της Καλαμάτας , θα επιθυμούσα αν δεν σε πειράζει περιγραφή. Λεπτομερειακή παρακαλώ. Εκτός αν βεβαια "σου φάνηκε" οτι ηταν έτσι ενω ήταν νορμαλ ξενοδοχείο (Καλαμάτα είναι αυτή, η οποια δεν φημίζεται μόνο για το λάδι της)