• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Ο Γύρος του Κόσμου σε street food bites!

Nikos86

Member
Εεε στην Ροδο πιτσιρικια παντως ριχναμε πολλα βαρελοτα, εχω την αισθηση πολυ περισσοτερα απο τους Αθηναιους. Καποιοι φτιαχναν και δυναμιτη, στην γειτονια μου που γινοταν το χειροτερο σουσουρο στο νησι γινοταν χαμος, ξεκουφαινοσουν απο τον θορυβο. Λερο που ειχα παει ενα Πασχα σχετικα πιτσιρικας, 14- 15 ημουν, πεταγαν κροτιδες και μεσα στα καφενεια που καθομασταν και τρεχαμε εξω. Και πολυς δυναμιτης και πολυ βαρελοτο, περισσοτερο και απο Ροδο. Καλα για Καλυμνο δεν το συζητω, πρωταθλητρια. Δεν εχω παει αλλα εχω δυο γνωστους με κομμενα δαχτυλα και εχω ακουσει για αλλους ποσους και ριχνουν ακομα. Περιμενουν πως και πως να παει Πασχα να πανε Καλυμνο να ριξουν δυναμιτη, κι ας χασουν κι αλλα δαχτυλα δεν τους νοιαζει, μιλαμε για παρανοια. Δεν εχω συγκριση βεβαια με Ισπανια αλλα μην νομιζεις εχει και μερη στην Ελλαδα που γινεται χαμος. Στα νησια ειδικα, ασ'τα να πανε.
Μερες που ειναι θυμηθηκα τη συζητηση μας @mikri tsopana! Απο περιεργεια και στη Βαλενθια ετσι ειναι το Πασχα? Γιατι εχω την αισθηση πως αν και μικρη χωρα στη μαλακια ειμαστε πρωτοι! Καλη Ανασταση! Καλο Πασχα σε ολες και ολους!

Νεο Κοσμο το επομενο Πασχα @psilos3 :D Το πιο δυνατο στην Αθηνα!

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Μερες που ειναι θυμηθηκα τη συζητηση μας @mikri tsopana! Απο περιεργεια και στη Βαλενθια ετσι ειναι το Πασχα? Γιατι εχω την αισθηση πως αν και μικρη χωρα στη μαλακια ειμαστε πρωτοι! Καλη Ανασταση! Καλο Πασχα σε ολες και ολους!

Νεο Κοσμο το επομενο Πασχα @psilos3 :D Το πιο δυνατο στην Αθηνα!
Στη Βαλένθια όχι. Για την ακρίβεια μονο στη γειτονιά μου είναι έτσι γραφικό, που την Ανάσταση σπάνε πιάτα :D

tatooine

Member
Φις εντ τσιπς έχει σήμερα το μενού, προσωπικά μου αρέσει παρά πολύ.
Σας δίνω 3 επιλογές, η μια καλύτερη απ την άλλη.

Φάτε μάτια ψάρια λοιπόν.

Το πρώτο είναι στο μακρινό Κέιπ Τάουν στο εμπορικό Victoria Wharf στο ισόγειο.
Παραγγέλνετε ότι σας αρέσει, περιμένετε λίγο και σας φωνάζουν. Φτηνό πεντακάθαρο εξαιρετικό.
Πληρώναμε γύρω στα 15 με 20 εύρω μαζί με αναψυκτικά και σαλάτες 2 άτομα. Μην πάρετε την greek salad.
Fishermans Choice - est 1991
1234.png

Το δεύτερο είναι στο Γιοχάνεσμπουργκ, στο εμπορικό στην πλατεία του Μαντέλα στο Sandton.
Θα κατεβείτε κάτω οπού είναι όλα τα καταστήματα εστίασης μαζεμένα. Προσφέρει τηγανητό ψάρι άλλα και ψητό στην σχάρα.
Αυτή η μερίδα είναι για 4 άτομα έχει 4 τηγανίτα κομμάτια μπακαλιάρου 4 ψητά, μεγάλου μεγέθους, ρύζι πατάτες κρεμμύδια, καλαμάρια, αναψυκτικά και συνοδευτικές σάλτσες και σαλάτες στα 22 εύρω.

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-01-12, 13.31.57.png

Τέλος στο Κάρντιφ στην Ουαλία. Ήταν στη γειτονία μας και το επισκεφτήκαμε. Αρκετά ακριβό θα έλεγα άλλα καλό.
Κάπου 50 λίρες 2 άτομα χωρίς αναψυκτικά. Οι ιδιοκτήτες είναι μάλλον Κύπριοι η Έλληνες.
12.png

Last edited:

varioAthens

Member
Αυτο που με προβληματιζει ιδιαιτερα ειναι οτι την μεριδα των 4 ατομων την εχω ανετα και μονη μου

tatooine

Member
Αυτο που με προβληματιζει ιδιαιτερα ειναι οτι την μεριδα των 4 ατομων την εχω ανετα και μονη μου
Έτσι νομίζαμε κι εμείς (δυο άτομα). Τα ψάρια τα φάγαμε με το ζόρι και τρώμε πολύ.
Το μέγεθος του κουτιού στη φωτό είναι σχεδόν όπως εκείνο μια πίτσας 10 τεμαχίων με διπλάσιο ύψος.
Τα κομμάτια μπακαλιάρου ήταν περίπου 25 εκατοστά το καθένα. Πρόσθεσε και τα σαλατικά που δεν φαίνονται. Νόστιμα όλα βέβαια ειδικά μετά από πολλές μέρες κρεατοφαγίας.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.795
Μέλη
39.522
Νεότερο μέλος
babiss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom