billy
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Η.Π.Α
- Ταξίδι-Όνειρο
- polynesian , new zealand
λοιπον ...καταρχας καλος σας βρεικα ! Ειμαι "φιλος" του "mexican" και αυτος ειναι που μου εδωσε το site αυτο (που με εντιποσιασε) !ριχνωντας μια γρηγορη ματια στο φορουμ προσεξα οτι ολοι γραφετε με ελληνικους χαρακτιρες και οχι greeklish ..οποτε και εγω θα καταβαλω αυτη την υπερανθρωπη προσπαθια να γραψω αυθεντικα ελληνικα !
Ειμαι σιγουρος οτι θα δειτε ορθογραφικα που θα σας βγουν τα ματια ...μπορει να σας προκαλεσουν και μονιμη τυφλωση !!!
Τωρα απο οτι καταλαβα πρεπει να περασω στα ταξιδια που εχω κανει
(παρακαλω μην γελασετε απο την φτωχη εμπειρια μου )
ξεκινοντας απο τα γιαννενα που μενω εχω παει
Σαμο (αρκετες φορες καθοτι εχς σιγγενεις)
θεσσαλονικη
αθηνα ( αναγκαστικα περνουσα για να παρω το καραβι για σαμο)
Ναυπλιο (3μερη)
και το τεραστιο υπερατλαντικο ταξιδι
στην
Ιταλια : ρωμη , βενετια , ανκονα , φλορεντια (6μερη με το σχολειο και εκει )
βεβαια εχω επισκεφτει και πολλα χωρια της ηπειρου σπανιας ομορφιας αλλα δεν θελω να σας κανω να ζειλεψετε!
Μπορει να μην ειμαι τοσο κοσμογυρισμενος αλλα αυτο δεν σιμενει οτι δεν εχς παθος με τα ταξιδια και οτι στο μελλον δεν θα πραγματοποιησω!
εξαλου αποφασισα αφου δεν περασα σε καποια σχολη...να παω φανταρος οσο πιο νωρις γινετε ετσι ως οστε οταν απολυθω να ειμαι ετιμος για καποιο μεγαλο ταξιδι (αφου πρωτα δουλεψω για να βγουν τα εξωδα )
δεν ξερω αμα φενετε καπου στο profile mou αλλα το ταξιδι που επιθυμω ειναι για Η.Π.Α!
Ελπιζω να μην σας κουρασα γιατι κατεβαλα μεγαλη προσπαθια να τα γραψω!:shark:
Ειμαι σιγουρος οτι θα δειτε ορθογραφικα που θα σας βγουν τα ματια ...μπορει να σας προκαλεσουν και μονιμη τυφλωση !!!
Τωρα απο οτι καταλαβα πρεπει να περασω στα ταξιδια που εχω κανει
(παρακαλω μην γελασετε απο την φτωχη εμπειρια μου )
ξεκινοντας απο τα γιαννενα που μενω εχω παει
Σαμο (αρκετες φορες καθοτι εχς σιγγενεις)
θεσσαλονικη
αθηνα ( αναγκαστικα περνουσα για να παρω το καραβι για σαμο)
Ναυπλιο (3μερη)
και το τεραστιο υπερατλαντικο ταξιδι
στην
Ιταλια : ρωμη , βενετια , ανκονα , φλορεντια (6μερη με το σχολειο και εκει )
βεβαια εχω επισκεφτει και πολλα χωρια της ηπειρου σπανιας ομορφιας αλλα δεν θελω να σας κανω να ζειλεψετε!
Μπορει να μην ειμαι τοσο κοσμογυρισμενος αλλα αυτο δεν σιμενει οτι δεν εχς παθος με τα ταξιδια και οτι στο μελλον δεν θα πραγματοποιησω!
εξαλου αποφασισα αφου δεν περασα σε καποια σχολη...να παω φανταρος οσο πιο νωρις γινετε ετσι ως οστε οταν απολυθω να ειμαι ετιμος για καποιο μεγαλο ταξιδι (αφου πρωτα δουλεψω για να βγουν τα εξωδα )
δεν ξερω αμα φενετε καπου στο profile mou αλλα το ταξιδι που επιθυμω ειναι για Η.Π.Α!
Ελπιζω να μην σας κουρασα γιατι κατεβαλα μεγαλη προσπαθια να τα γραψω!:shark: