• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ο Έλλην καθηγητής για την φυλή των Καλάς

Traveller

Member
Βεβαιότατα και μπορεί ο Ελληνικός πολιτισμός να έχει αφήσει κι εκεί τα ίχνη του, όπως και στην Ιταλία, την Γαλλία, τα Βαλκάνια, την Αίγυπτο, τον Πόντο και αλλού ... άλλο αυτό και άλλο να υποστηρίζει κάποιος στα σοβαρά ότι οι Καλάς έχουν Ελληνικές ρίζες... εγώ να δεχθώ καλόπιστα ότι οι Καλάς κρατάνε κάποια ψήγματα Ελληνικών πολιτιστικών στοιχείων τι σημαίνει όμως αυτό? Τέτοια Ελληνικά πολιτιστικά στοιχεία κρατάει η μισή Ευρώπη και όλη η Μέση Ανατολή, αυτό σημαίνει ότι όλοι αυτοί οι λαοί έχουν Ελληνικές ρίζες? Προφανώς το θέμα είναι πιασάρικο και κάποιους συμφέρει να το έχουν στην επιφάνεια για ευνόητους λόγους... τώρα για τα άλλα που λες ότι οι ίδιοι πιστεύουν ότι είναι Έλληνες και ότι είναι ξανθοί δεν πιστεύω να τα λες για σοβαρά επιχειρήματα...

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
αν καταφεραν να διατηρησουν τον πληθυσμο τους αυτοχθονα, χωρις προσμιξεις με αλλους λαους τοτε θεωρητικα μπορει να ειναι απογονοι του Μ.Α.

στο φιναλε και αν ειναι μπραβο τους....
γιατι να ειμαστε εμεις και οχι αυτοι;

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
δε λεω φυσικα οτι ειναι επιχειρηματα! ελεος. απλα δειχνουν τουλαχιστον οτι δεν ειναι πακιστανοι , σα τους υπολοιπους, δειχνουν οτι απο αλλου καταγωνται.
Να σου πω τι πιστευω αγαπητε τραβελερ, οτι εφοσον Νιωθουν Ελληνες Ειναι Ελληνες.
και αυτοι τιμουν και αγαπουν την Ελλαδα πολυ περισσοτερο απο καποιους Ελληναρες.
Εμενα αυτα με αγγιξαν και με εκαναν να αναζητησω 5 πληροφοριες για αυτη τη φυλη.
Απο κει και περα κατα ποσο ειναι Ελληνες ή οχι , ποσως με ενδιαφερει

Traveller

Member
1. Κουβέντα κάνουμε... κι εμένα καρφάκι δεν μου καίγεται αν είναι ή όχι Έλληνες... απλά δεν είναι...

2. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να νοιώθουν Έλληνες... μέχρι πριν από λίγα χρόνια δεν είχαν ιδέα τι είναι και που είναι η Ελλάδα... μην πιστεύετε σάχλες... τώρα είδαν ότι οι Ελληνες ενδιαφέρονται γιαυτούς και το παίζουν Ελληνες... αν τους είχαν ανακαλύψει Χιλιανοί θα έννοιωθαν Χιλιανοί...

3. Ουτε εμείς ούτε κανένας δεν είναι απόγονος των αρχαίων Ελλήνων... μην λέμε ότι θέλουμε...

4. Έχει αποδειχθεί γενετικά ότι η φυλή των Καλάς καμία σχέση δεν έχει ούτε με τους Μακεδόνες ούτε με τους Έλληνες γενικότερα... το θέμε λοιπόν έχει λυθεί επιστημονικά... τα ρέστα είπαμε έιναι αστικός μύθος... τέλος...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
κι εγω ειμαι, εχω και γαλαζια ματια και αρχαιοελληνικη μυτη:clap:

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
κανενας δεν ειναι απογονος των Αρ. Ελληνων;;;

και ποιος γεννησε τον πολιτισμο τοτε; οχι εμεις;

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Καλο ειναι αυτος που θελει να ειναι ελληνας να μετεχει και της ελληνικης παιδειας. (οποια και αν ειναι αυτη και οσο και να την εχουμε κανει σαν τα μουτρα μας).
Αλλιως οσο και να θελουν....δεν. Και δεν ειμαι καθολου σιγουρη οτι οι συγκεκριμενες φυλες μετεχουν οιασδηποτε ελληνικης παιδειας.
Φυλετικα μαλλον αφγανικης καταγωγης ειναι.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
παιδακια, δειτε το ντοκιμαντερ σας παρακαλώ.
οι έλληνες που βρεθηκαν εκει περα τους βρηκαν σε αθλιες συνθήκες, να επιβιωνουν . Και οταν τους ρωτησαν τι βοηθεια ζητουν απο την Ελλάδα, εκεινοι αντι για λεφτα φαρμακα ή πολυτελειες, το μονο που ζητησαν ηταν ενα ΣΧΟΛΕΙΟ
για να μορφωθουν τα παιδια και να εντρυφησουν στην ελληνικη παιδεια

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Και εγω φοιτησα στο Γαλλικο Ινστιτουτο στη Σινα, αλλα αυτο δε με κανει και γαλλιδα!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
μα εγω δεν εξεταζω και ουτε με ενδιαφεριε το κατα ποσο αυτοι οι ανθρωποι ειναι ελληνες
άλλα ειναι αυτα που με συγκινησαν

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα