periigitis
Member
Καθώς επίσης να στείλουμε από κει που ήρθε και το ευρώ! Αρκετή χορηγία δώσαμε!Περυσι το πασχα ημουν στην Ταϊλάνδη. Γνωρισα ενα ζευγαρι γερμανων στο ξενοδοχειο που διεμενα κοντα στα 35. Χωρις παιδια. Θα εμεναν συνολικα στην Ασια ενα μηνα. Οταν συστηθηκαμε και εμαθαν οτι ειμαι απο την Ελλαδα χαρηκαν. Εκδηλωσαν το ενδιαφερον να επισκεφτουν την Ελλαδα και μαλιστα μου ειπαν οτι ειναι στα πλανα τους. Οταν τους ρωτησα γιατι δεν το εχουν κανει ως τωρα, παρα τρεχουν στην Ασια και αλλου, μου ειπαν οτι ειμαστε ακριβη χωρα. Προτιμουν να μενουν περισσοτερες ημερες διακοπες σε χωρες με χαμηλο κοστος παρα να της θυσιασουν για να μας επισκεφτουν. Αναφερθηκαν και στην σχεση ποιοτητας - τιμης. Μαλιστα μου ειπαν οτι ειμαστε overpriced, σε πολλα χωρις ουσιαστικο λογο. Ολα αυτα χωρουν πολυ συζητηση. Δεν θα πω οτι συμφωνω αλλα ουτε διαφωνω. Η αληθεια βρισκεται καπου στην μεση. Απλα εχουμε πολυ ανταγωνισμο στην περιοχη μας, απο τα γειτονικα κρατη και πιστευω οτι θα πρεπει με καποιο τροπο να προβαλουμε & να προωθησουμε τα ανταγωνιστηκα μας πλεονεκτηματα.