ΕΡΣΗ
Member
That makes two of us!Εγώ δεν κατάλαβα πως μπερδέψαμε τη στοιχειώδη ευγένεια με την υποκρισία. Μάλλον είμαι μικροαστή.
That makes two of us!Εγώ δεν κατάλαβα πως μπερδέψαμε τη στοιχειώδη ευγένεια με την υποκρισία. Μάλλον είμαι μικροαστή.
That makes two of us!
Τουλαχιστον το "Αληθεια;" ο μαυρουκος μεταναστης το ειπε ορθογραφημενα...Ιρλανδία 2006 (νομίζω)
Είμαι με την κολητή στο δρόμο με τον χάρτι. Αχα! είμαστε στο σωστό μέρος στη σωστή στάση και ναι έρχετε το λεφορίο. Μπουκάρουμε μέσα, πρώτη η φίλη μου δεύτερη εγώ κανονίζω τα του εισητηρίου και παρατηρώ τον οδηγό να με κοιτά και να περιμένει. τι @κια έκανα, σκέφτωμαι, τώρα και τον κοιτώ και εγώ με απορία...
η κολητή μου λέει απο δίπλα ''περιμένη να του πείς που κατεβαίνουμε''. ''Αααααα το έχω!'' λεω ''Γκίνες Ντιστίλερη'' απαντώ με χαρά. ''Αλήθεια;'' μου απαντά ο μαυρούκος συμπαθέστατος οδηγός σε καταπληκτηκά άνετα Ελληνικά! Και το σαγόνι μου προσγειώθηκε απότομα στο πάτωμα....
δεν συνάντησα κανέναν Έλληνα στην Ιρλανδία, ο μαυρούκος ήταν μετανάστης, και η φιλενάδα μας που συναντήσαμε εκεί δεν μετράει
Την εποχή του πρόσφατου Ιρλανδικού θαύματος, μια σειρά από εταιρίες πληροφορικής (και όχι μόνο) εγκατέστησαν την Ευρωπαϊκή τους παρουσία στο Δουβλίνο. Έχω μερικούς γνωστούς έλληνες που δουλεύουν εκεί...παντως στην Ιρλανδια υπαρχει και ελληνικη κοινοτητα,αλλα και ελληνικες
ταβερνες
τσ τσ τσ κακίες πρωί πρωί με τη τσίμπλα στο μάτι...Τουλαχιστον το "Αληθεια;" ο μαυρουκος μεταναστης το ειπε ορθογραφημενα...
Χθες στις 17:01 το εγραψα... δεν το λες και πρωι πρωι...τσ τσ τσ κακίες πρωί πρωί με τη τσίμπλα στο μάτι...
ψάχνω να βρω γιατί έχω γράψει το αλήθεια λάθος ενώ είναι το μόνο σωστό
ναι αλλα εγώ πρωί το ειδαΧθες στις 17:01 το εγραψα... δεν το λες και πρωι πρωι...
καμια θεση κενη εχουν; για ρωτα τους...Την εποχή του πρόσφατου Ιρλανδικού θαύματος, μια σειρά από εταιρίες πληροφορικής (και όχι μόνο) εγκατέστησαν την Ευρωπαϊκή τους παρουσία στο Δουβλίνο. Έχω μερικούς γνωστούς έλληνες που δουλεύουν εκεί...