dmdoc
Member
Δεν τους αφήνω,τους το λέω πρώτοςμην αφήνετε κανέναν να σας πει καλό χειμώνα!)
Δεν τους αφήνω,τους το λέω πρώτοςμην αφήνετε κανέναν να σας πει καλό χειμώνα!)
Ε μια από τα ίδια.. Θα φύγω ΠΣΚ αλλά με χαλάει λίγο γιατί Δευτέρα πιάνω δουλειά.. Οπότε πλησιάζοντας το ΣΚ πλησιάζω και την επανένταξη.. Αυτή κι αν δεν παλεύεται...
Μόλις πριν λίγο συζητούσα ακριβώς πόσο ηλίθια είναι αυτή η ευχή... Μην τους ακούς!
Όντως, η επανένταξη είναι λίγο ζόρικη..αλλά σε τέτοιες δύσκολες εποχές που διανύουμε, ας λέμε να είμαστε καλά να ξαναπάμε διακοπές και να κάνουμε και κανένα ταξιδάκι μακρινό και να ξαναπεράσουμε το ίδιο και ακόμα ομορφότερα..Aίσχος ! Ακου καλό χειμώνα. Ας πούνε τουλάχιστον καλό Φθινόπωρο. Σε κανα μήνα.
Να πάρεις και το λαπτοπ μαζί σου..μη χάσεις κι άλλα..Ααα πάντα μέσα είμαι για τσίπουρα και φέτα Θα με γνωρίσεις, θα είμαι λίγο στραπατσαρισμένη στις άκρες...και ηλιοκαμένη ευελπιστώ γιατί εμένα οι διακοπές μου αύριο αρχίζουν!! (πόσοι με μισείτε;σκούζι παιδιά! μην αφήνετε κανέναν να σας πει καλό χειμώνα!)
Γιατι τι έχει.Μόλις πριν λίγο συζητούσα ακριβώς πόσο ηλίθια είναι αυτή η ευχή... Μην τους ακούς!
Τέλεια!!!Με προτροπή του Μέγιστου το γράφω εδω για να μην χαθεί η είδηση !!!!!!!!!
Η Σίσση Χριστίδου σταμάτησε την δίαιτα ............
Τέλεια!!!
Γιατί όπως ήταν πριν ήταν πολύ πιο καλή!!!
δωσε φωτο δεν την ξέρω αυτή...Με προτροπή του Μέγιστου το γράφω εδω για να μην χαθεί η είδηση !!!!!!!!!
Η Σίσση Χριστίδου σταμάτησε την δίαιτα ............
Υβρις... για να μην πω ζηλεια.δωσε φωτο δεν την ξέρω αυτή...