battered_suitcase
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Χονγκ Κονγκ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κόσμου
Όχι κι εγώ θορυβήθηκα γιατί έχω φίλους εκεί! Θενξ για την ενημέρωση!
...ξαναφεύγεις...Hey guys! Any idea για το πως συνέρχεσαι μετά από 10 υπέροχες μέρες διακοπών????
Γειά σου φιλενάδα..θα πάμε για τσίπουρο και φέτα ?...πως θα γνωρίσει η μια την άλλη δεν ξέρω.Όχι κι εγώ θορυβήθηκα γιατί έχω φίλους εκεί! Θενξ για την ενημέρωση!
...ξαναφεύγεις...
Όταν βρω τον τρόπο να τα καταφέρω κι εγώ, θα σου πω..Hey guys! Any idea για το πως συνέρχεσαι μετά από 10 υπέροχες μέρες διακοπών????
να τους πεις να πανε να @@@@@@@Σαραντα πεντε εβδομαδες μεχρι τον επομενο Αυγουστο...
Μεχρι τωρα τρεις μου ευχηθηκαν "καλο χειμωνα"
Ε μια από τα ίδια.. Θα φύγω ΠΣΚ αλλά με χαλάει λίγο γιατί Δευτέρα πιάνω δουλειά.. Οπότε πλησιάζοντας το ΣΚ πλησιάζω και την επανένταξη.. Αυτή κι αν δεν παλεύεται...Όταν βρω τον τρόπο να τα καταφέρω κι εγώ, θα σου πω..
Απλά φεύγεις κάποιο Σ.Κ., ή κάνεις σχέδια και όνειρα για το χειμωνιάτικο ταξίδι στο εξωτερικό..αυτό προσπαθώ να κάνω εγώ τουλάχιστον..
Μόλις πριν λίγο συζητούσα ακριβώς πόσο ηλίθια είναι αυτή η ευχή... Μην τους ακούς!Σαραντα πεντε εβδομαδες μεχρι τον επομενο Αυγουστο...
Μεχρι τωρα τρεις μου ευχηθηκαν "καλο χειμωνα"
Ααα πάντα μέσα είμαι για τσίπουρα και φέτα Θα με γνωρίσεις, θα είμαι λίγο στραπατσαρισμένη στις άκρες...και ηλιοκαμένη ευελπιστώ γιατί εμένα οι διακοπές μου αύριο αρχίζουν!! (πόσοι με μισείτε;σκούζι παιδιά! μην αφήνετε κανέναν να σας πει καλό χειμώνα!)Γειά σου φιλενάδα..θα πάμε για τσίπουρο και φέτα ?...πως θα γνωρίσει η μια την άλλη δεν ξέρω.