fitziano
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αθήνα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νέα Ζηλανδία
Γιατί βάζετε μπιπ; Εκφραστείτε ελεύθερα.
Το ξερα ότι είσαι γατόνι...fitziano εξηγεις pls; Τι εννοεις, για την Ελλαδα ρε γαμωτο κι ετσι;
Κλεοπάτρα, καλωσορίζεις και στο οφ τόπικ τώρα? ωχ, αμάν χαθήκαμεΧρωσταω ενα καλοσωρισμα και θα το κανω εδω.
Στον καλο μου Λορδινακια.
Καλως ηρθες (ασχετο που εισαι 5αεροπλανος τωρα και σοβαρος αντιζηλος μου στο διαγωνισμο Κελαρι),να εισαι παντα καλα και να μας φερνεις συχνα το χαμογελο στα χειλη.
Πολλα πολλα ταξιδια ...και γιατι οχι και μονιμη διαμονη αν το επιθυμησεις καποτε στο αγαπημενο σου Λονδινο.
ήταν μια απο τις στιγμες που στο σχοινια λιωσαμε στα γελια με τα καλωσορισματα της κλεοπατρας!!!Κλεοπάτρα, καλωσορίζεις και στο οφ τόπικ τώρα? ωχ, αμάν χαθήκαμε
Το δευτερο, το πρωτο το κανεις αυριο που ειναι τεταρτη και δεν κανει να φας κρεας.Ρε συς τι να μαγειρεψω σημερα;
Μακαρονια με ετοιμη σαλτσα σε βαζο απο super market ή να κανω προσπαθεια και να ψησω κατι φιλετα κοτοπουλο;
Ήταν τουλάχιστον επί της υποδοχής?ήταν μια απο τις στιγμες που στο σχοινια λιωσαμε στα γελια με τα καλωσορισματα της κλεοπατρας!!!
Ποτε ανεβηκαν τα αεροπλανακια καλε...χικ ..χικ..KLEΟPATRA εισαι και εκτος τοπου (οφ τοπικ) και εκτος χρονου. Ευχαριστω παντως, αν και προκειται για οργανωμενο Σαμποταζ να μου μειωσεις τα αεροπλανα (6 εχω) και δεν ξερω και τι αλλο. Τωρα δεν ξερω ποιος φταιει για ολο αυτο. Υποψιαζομαι τις "Ζηλιαρες εν δραση", αλλα μπορει να φταιει και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ευχαριστω και για την ευχη που ευελπιστω να γινει πραγματικοτητα μετα το καλοκαιρι.
Να κανεις προσπαθεια με το κοτοπουλο ...θα σου χρειαστει στο Γιατι Παντρευεστε;Επισης μας εχει φαει η αγωνια σε αλλο θεμα: Τι παπουτσια φοραγες την Κυριακη?Ρε συς τι να μαγειρεψω σημερα;
Μακαρονια με ετοιμη σαλτσα σε βαζο απο super market ή να κανω προσπαθεια και να ψησω κατι φιλετα κοτοπουλο;
Επεκτεινα την επιχειρισηΚλεοπάτρα, καλωσορίζεις και στο οφ τόπικ τώρα? ωχ, αμάν χαθήκαμε