• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Οφ τοπικ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Γιατί βάζετε μπιπ; Εκφραστείτε ελεύθερα.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Δωστε Τραβε στο λαο.
Μωρε σεις μηπως δεν ειχε καλοξεμεθυσει απο χτες το παλληκαρι και γιαυτο?.....

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Χρωσταω ενα καλοσωρισμα και θα το κανω εδω.
Στον καλο μου Λορδινακια.
Καλως ηρθες (ασχετο που εισαι 5αεροπλανος τωρα και σοβαρος αντιζηλος μου στο διαγωνισμο Κελαρι),να εισαι παντα καλα και να μας φερνεις συχνα το χαμογελο στα χειλη.
Πολλα πολλα ταξιδια ...και γιατι οχι και μονιμη διαμονη αν το επιθυμησεις καποτε στο αγαπημενο σου Λονδινο.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
KLEΟPATRA εισαι και εκτος τοπου (οφ τοπικ) και εκτος χρονου. Ευχαριστω παντως, αν και προκειται για οργανωμενο Σαμποταζ να μου μειωσεις τα αεροπλανα (6 εχω) και δεν ξερω και τι αλλο. Τωρα δεν ξερω ποιος φταιει για ολο αυτο. Υποψιαζομαι τις "Ζηλιαρες εν δραση", αλλα μπορει να φταιει και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ευχαριστω και για την ευχη που ευελπιστω να γινει πραγματικοτητα μετα το καλοκαιρι.

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Ρε συς τι να μαγειρεψω σημερα;
Μακαρονια με ετοιμη σαλτσα σε βαζο απο super market ή να κανω προσπαθεια και να ψησω κατι φιλετα κοτοπουλο;

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Χρωσταω ενα καλοσωρισμα και θα το κανω εδω.
Στον καλο μου Λορδινακια.
Καλως ηρθες (ασχετο που εισαι 5αεροπλανος τωρα και σοβαρος αντιζηλος μου στο διαγωνισμο Κελαρι),να εισαι παντα καλα και να μας φερνεις συχνα το χαμογελο στα χειλη.
Πολλα πολλα ταξιδια ...και γιατι οχι και μονιμη διαμονη αν το επιθυμησεις καποτε στο αγαπημενο σου Λονδινο.
Κλεοπάτρα, καλωσορίζεις και στο οφ τόπικ τώρα? ωχ, αμάν χαθήκαμε:bleh::bleh::bleh:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Μακαρονια με ετοιμη σαλτσα σε βαζο απο super market ή να κανω προσπαθεια και να ψησω κατι φιλετα κοτοπουλο;
Το δευτερο, το πρωτο το κανεις αυριο που ειναι τεταρτη και δεν κανει να φας κρεας.

Με τις ευλογιες του Θεου,
Ανθιμος Θεσσαλονικης

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
KLEΟPATRA εισαι και εκτος τοπου (οφ τοπικ) και εκτος χρονου. Ευχαριστω παντως, αν και προκειται για οργανωμενο Σαμποταζ να μου μειωσεις τα αεροπλανα (6 εχω) και δεν ξερω και τι αλλο. Τωρα δεν ξερω ποιος φταιει για ολο αυτο. Υποψιαζομαι τις "Ζηλιαρες εν δραση", αλλα μπορει να φταιει και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ευχαριστω και για την ευχη που ευελπιστω να γινει πραγματικοτητα μετα το καλοκαιρι.
Ποτε ανεβηκαν τα αεροπλανακια καλε...χικ ..χικ..

Να κανεις προσπαθεια με το κοτοπουλο ...θα σου χρειαστει στο Γιατι Παντρευεστε;Επισης μας εχει φαει η αγωνια σε αλλο θεμα: Τι παπουτσια φοραγες την Κυριακη?

Κλεοπάτρα, καλωσορίζεις και στο οφ τόπικ τώρα? ωχ, αμάν χαθήκαμε:bleh::bleh::bleh:
Επεκτεινα την επιχειριση:D
Κατι του χρωσταω του αγγλακια απο τα παλια.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills