• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Οφ τοπικ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Σαν πολύ Γαλλική Πολυνησία δε συζητιέται τελευταία;;; Ας μας λυπηθεί κάποιος :bash:
Και που να ακουσεις τη χαριστικη βολη!Ο γυμναστης μου στο γυμναστηριο παντρευεται τον Ιουνιο και θελει να παει στα Φιτζι λεει γαμηλιο ..και μου ζητουσε και συμβουλες!
(εχεις να μου δανεισεις κανενα απο αυτα τα εμοτικον που βαρανε το κεφαλι τους στον τοιχο ,γιατι μου τελειωσαν?)

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Και που να ακουσεις τη χαριστικη βολη!Ο γυμναστης μου στο γυμναστηριο παντρευεται τον Ιουνιο και θελει να παει στα Φιτζι λεει γαμηλιο ..και μου ζητουσε και συμβουλες!
(εχεις να μου δανεισεις κανενα απο αυτα τα εμοτικον που βαρανε το κεφαλι τους στον τοιχο ,γιατι μου τελειωσαν?)

Όχι κύριε, δε δίνουμε συμβουλές, τέλος:klaps::bash::throw::harakiri: :russianroulette:

Εκτός αν πάρετε κι εμάς μαζί σας, ως αντάλλαγμα για τις πληροφορίες που θα σας δώσουμε...
:surf2::surf1:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Καλά, μην τρελλαίνεστε. Ξέρετε πόσοι ονειρεύονται ένα ταξίδι στην Ευρώπη (όχι κατ' ανάγκην γαμήλιο) που έχουμε μέσα στα πόδια μας? Ειδικά από εκείνες τις χώρες που εμείς λέμε "εξωτικές"...

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Καλά, μην τρελλαίνεστε. Ξέρετε πόσοι ονειρεύονται ένα ταξίδι στην Ευρώπη (όχι κατ' ανάγκην γαμήλιο) που έχουμε μέσα στα πόδια μας? Ειδικά από εκείνες τις χώρες που εμείς λέμε "εξωτικές"...

Kαλά δε διαφωνώ, ο καθένας ονειρεύεται ότι δεν έχει:D

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Πες του να μπει στο φορουμ και συνεννοημενοι ολοι να τον πεισουμε να παει Αλβανια...

ΥΓ Το οτι εχεις γυμναστη στο γυμναστηριο, οπως ειδες, το προσπερασα.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα