travelina
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία [√]
Ο Τσάρλυ μου δεν χαζολογούσε... ήταν επιμελής!
Και που να ακουσεις τη χαριστικη βολη!Ο γυμναστης μου στο γυμναστηριο παντρευεται τον Ιουνιο και θελει να παει στα Φιτζι λεει γαμηλιο ..και μου ζητουσε και συμβουλες!Σαν πολύ Γαλλική Πολυνησία δε συζητιέται τελευταία;;; Ας μας λυπηθεί κάποιος
Και που να ακουσεις τη χαριστικη βολη!Ο γυμναστης μου στο γυμναστηριο παντρευεται τον Ιουνιο και θελει να παει στα Φιτζι λεει γαμηλιο ..και μου ζητουσε και συμβουλες!
(εχεις να μου δανεισεις κανενα απο αυτα τα εμοτικον που βαρανε το κεφαλι τους στον τοιχο ,γιατι μου τελειωσαν?)
Καλά, μην τρελλαίνεστε. Ξέρετε πόσοι ονειρεύονται ένα ταξίδι στην Ευρώπη (όχι κατ' ανάγκην γαμήλιο) που έχουμε μέσα στα πόδια μας? Ειδικά από εκείνες τις χώρες που εμείς λέμε "εξωτικές"...
Πες του να μπει στο φορουμ και συνεννοημενοι ολοι να τον πεισουμε να παει Αλβανια...Και που να ακουσεις τη χαριστικη βολη!Ο γυμναστης μου στο γυμναστηριο παντρευεται τον Ιουνιο και θελει να παει στα Φιτζι λεει γαμηλιο ..και μου ζητουσε και συμβουλες!
(εχεις να μου δανεισεις κανενα απο αυτα τα εμοτικον που βαρανε το κεφαλι τους στον τοιχο ,γιατι μου τελειωσαν?)
ΥΓ Το οτι εχεις γυμναστη στο γυμναστηριο, οπως ειδες, το προσπερασα.
Και μετα να την παντρευτει και να την παει γαμηλιο στα Φιτζι ετσι;Θα μπορούσε να τον έχει και στο σπίτι
Στο σπιτι δεν την παιρνει, εχει αλλον...Θα μπορούσε να τον έχει και στο σπίτι
Αμέ!! Ή στη Γαλλική Πολυνησία, του δίνουμε κι άλλη επιλογή!Και μετα να την παντρευτει και να την παει γαμηλιο στα Φιτζι ετσι;
Γυμναστή;;Στο σπιτι δεν την παιρνει, εχει αλλον...