ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
μα ναι και η τηλεοραση ηδη μας εχει πηξει με lovestories
Και για αυτους τους καταχραστες δημοσιου χρηματος που μας εφεραν σε αυτη την καταντια τι προτεινει τηρουμενων των αναλογιων; Λιθοβολισμο; Δημοσιο ανασκολωπισμο; Καψιμο στην πυρα;Στενό οικογενειακό μου πρόσωπο όχι μόνο βρίσκει δίκαιη την φυλάκιση όσων μπαίνουν στο λεωφορείο χωρίς εισιτήριο, είναι και υπέρμαχο και φανατισμένο.. θέλει να δει στην φυλακή όλους τους τζαμπατζίδες...
Ακριβώς αυτή η απορία μου ήρθε κ μένα στο μυαλό.Και για αυτους τους καταχραστες δημοσιου χρηματος που μας εφεραν σε αυτη την καταντια τι προτεινει τηρουμενων των αναλογιων; Λιθοβολισμο; Δημοσιο ανασκολωπισμο; Καψιμο στην πυρα;
(απαντησεις τυπου "κρεμασμα" "εκτελεστικο αποσπασμα στα 12 μετρα" απορριπτονται ως εξαιρετικα επιεικεις)
Τίποτα δεν προτείνει καθώς το σύνταγμά μας έχει φτιαχτεί στα μέτρα τους. Ας αλλάξει το σύνταγμα και ας τιμωρηθούν κι εκείνοι όπως πρέπει. Με το τρέχον όμως σύστημα, όποιος δεν πληρώνει εισιτήριο πρέπει να μπει φυλακή... ... άστε με τώρα, τι τα ξανά συζητάω και δεν μου βρίσκεται εύκαιρη και η πρόταση του fiziano...Και για αυτους τους καταχραστες δημοσιου χρηματος που μας εφεραν σε αυτη την καταντια τι προτεινει τηρουμενων των αναλογιων;
Ποιό φθηνά, μέρες πούναι, δεν είναι με λιθοβολισμό;Και για αυτους τους καταχραστες δημοσιου χρηματος που μας εφεραν σε αυτη την καταντια τι προτεινει τηρουμενων των αναλογιων; Λιθοβολισμο; Δημοσιο ανασκολωπισμο; Καψιμο στην πυρα;
(απαντησεις τυπου "κρεμασμα" "εκτελεστικο αποσπασμα στα 12 μετρα" απορριπτονται ως εξαιρετικα επιεικεις)