• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Οφ τοπικ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Στενό οικογενειακό μου πρόσωπο όχι μόνο βρίσκει δίκαιη την φυλάκιση όσων μπαίνουν στο λεωφορείο χωρίς εισιτήριο, είναι και υπέρμαχο και φανατισμένο.. θέλει να δει στην φυλακή όλους τους τζαμπατζίδες... τι ιατροφαρμακευτική περίθαλψη προτείνετε? (για εμένα, όχι για το πρόσωπο...)

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Στενό οικογενειακό μου πρόσωπο όχι μόνο βρίσκει δίκαιη την φυλάκιση όσων μπαίνουν στο λεωφορείο χωρίς εισιτήριο, είναι και υπέρμαχο και φανατισμένο.. θέλει να δει στην φυλακή όλους τους τζαμπατζίδες...
Και για αυτους τους καταχραστες δημοσιου χρηματος που μας εφεραν σε αυτη την καταντια τι προτεινει τηρουμενων των αναλογιων; Λιθοβολισμο; Δημοσιο ανασκολωπισμο; Καψιμο στην πυρα;
(απαντησεις τυπου "κρεμασμα" "εκτελεστικο αποσπασμα στα 12 μετρα" απορριπτονται ως εξαιρετικα επιεικεις)

kanaliotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Και για αυτους τους καταχραστες δημοσιου χρηματος που μας εφεραν σε αυτη την καταντια τι προτεινει τηρουμενων των αναλογιων; Λιθοβολισμο; Δημοσιο ανασκολωπισμο; Καψιμο στην πυρα;
(απαντησεις τυπου "κρεμασμα" "εκτελεστικο αποσπασμα στα 12 μετρα" απορριπτονται ως εξαιρετικα επιεικεις)
Ακριβώς αυτή η απορία μου ήρθε κ μένα στο μυαλό.

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Και για αυτους τους καταχραστες δημοσιου χρηματος που μας εφεραν σε αυτη την καταντια τι προτεινει τηρουμενων των αναλογιων;
Τίποτα δεν προτείνει καθώς το σύνταγμά μας έχει φτιαχτεί στα μέτρα τους. Ας αλλάξει το σύνταγμα και ας τιμωρηθούν κι εκείνοι όπως πρέπει. Με το τρέχον όμως σύστημα, όποιος δεν πληρώνει εισιτήριο πρέπει να μπει φυλακή... ... άστε με τώρα, τι τα ξανά συζητάω και δεν μου βρίσκεται εύκαιρη και η πρόταση του fiziano...

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Ποιό φθηνά, μέρες πούναι, δεν είναι με λιθοβολισμό;:rolleyes:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Και το παλουκακι δεν κοστιζει πολυ...
Την πυρα ομως οντως να την απορριψουμε: εκει που εχει φθασει η τιμη του πετρελαιου δε λεει...

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Υπάρχουν και πιο κερδοφόρα:
Δήμευση περιουσίας (λέμε τώρα) και...
Ισόβια απαγόρευση εμφάνισης σε τηλεοπτικό παράθυρο (αυτό πονάει περισσότερο)!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills