fotast
Member
Μήπως μπορώ να εχω αυτο το θέμα για να γελάσουμε λίγο?
Βαρέμαι αφόρητα απόψε...
Βαρέμαι αφόρητα απόψε...
σωστα καταλαβες..περιεργες κινησεις δεν ειδα, περιεργη ορθογραφια ομως ειδα!Διόρθωση: κατάλαβα τι εννοείς. Θα μπορούσε, αλλά ας είμαστε θετικοί άνθρωποι Εν τω μεταξύ έχω πληροφορίες να του δώσω του ανθρώπου αλλά φοβήθηκε το μάτι μου!
Τελικά, όλοι το ίδιο προσέξαμε..σωστα καταλαβες..περιεργες κινησεις δεν ειδα, περιεργη ορθογραφια ομως ειδα!
Kαλα να περνας..... στειλε μας φωτο και περισσοτερες πληροφοριες.....To ξενοδοχειο που μενουμε ειναι υπεροχο!! Πρωην μοναστηρι , απεναντι απο τον Καθεδρικο! Δεν υπαρχει αυτη η τοποθεσια. Η επιλογη ειναι μονοδρομος!!!
Σημερα μας τα χαλασε λιγο γιατι το πρωι ηταν ηλιολουστο , αλλα αυτη τη στιγμη βρεχει ασταματητα και αναγκαστικα δεν μπορεις να βολταρεις
Αν μπορεσω να ανεβασω φωτο απο το χοτελ ,θα το κανω συντομα.
Η πολη ειναι ομορφη και γραφικη , λιγοτερο τουριστα να ειχε θα ηταν σαφως καλυτερα. Ειναι καποια σημεια που σε πνιγουν , αλλα τα περισσοτερα μερη ειναι πολυ ομορφα (αν καποιος εχει τρελα με την ιστορια θα το εκτιμησει το Σαντιαγο)
Τελικα πολυς κοσμος κανει το Camino , δεν ειχα ιδεα ποσος!!!!
Hospeder?a San Mart?n Pinario
Που χάθηκες εσύ;;;Kαλα να περνας..... στειλε μας φωτο και περισσοτερες πληροφοριες.....
Ζηλευωωωω.....
περιμενω τον Οκτωμβρη να φυγω.....οταν ολοι θα κλαινε τη μοιρα τους....
Ας οψονται οι αιτιοι Σπυρο μου.......Που χάθηκες εσύ;;;
Νε..Πωλλα ναια μαιλι αιχυ τορα ταιλαιφτεα τω φωρουμ