tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Δεν ξερω ρωτα τον Traveller που το 'χει...ερώτηση προς τα αφεντικά: τι βλέπει ένας banαρισμένος χρήστης όταν πάει να μπει στο forum;
Δεν ξερω ρωτα τον Traveller που το 'χει...ερώτηση προς τα αφεντικά: τι βλέπει ένας banαρισμένος χρήστης όταν πάει να μπει στο forum;
Μπα,απείλησε ότι θα μπαίνει με διαφορετικά nick για να σπάει πλάκα.. Πάντως τα ρωσίδια καλή ιδέα! Ή αυτό ή να βγαίνει alert ότι στο φόρουμ κατοικοεδρεύουν αποκλειστικά και μόνο πατσαβούρες ελεινίδες, οπότε να μη ψάχνει τζάμπα γκόμενα...ερώτηση προς το forum: τι προτείνετε να βλέπει ένας banαρισμένος χρήστης όταν πάει να μπει στο forum; Εγώ πχ προτείνω να τον ενημερώνουνε τίποτα ρωσίδια. με αυτό τον τρόπο θα παραμένουν οικιοθελώς σε εκείνη την κατάσταση.
ποσα mb πιανει καθε μηνας?Μάλλον εχω χάσει επεισόδια....
Αλλά εχω μόνο 500mb... οπότε τα λέμε Σεπτέμβρη...
---
- Sent from my iPad using Tapatalk
To ξενοδοχειο που μενουμε ειναι υπεροχο!! Πρωην μοναστηρι , απεναντι απο τον Καθεδρικο! Δεν υπαρχει αυτη η τοποθεσια. Η επιλογη ειναι μονοδρομος!!!Ευαγγελία - αν δεν κοιμήθηκες - το ξενοδοχείο τελικά καλό;; Και έχει όντως ωραία "βαβούρα" όπως είπε ο Yorgos? Εμένα τα σχέδια άλλαξαν άρδην, θα γίνει Οκτωβριάτικο το ταξίδι στη Γαλικία! Θα έχεις προλάβει να γράψεις ταξιδιωτική
κατι μου λεει πως το εκανε ηδη..Μπα,απείλησε ότι θα μπαίνει με διαφορετικά nick για να σπάει πλάκα...
Καλά, χθες πέρασα φανταστικά δεν το συζητώ! Γιατί το λες, είδες κανένα νέο μέλος με περίεργες κινήσεις;κατι μου λεει πως το εκανε ηδη..
το θεμα δεν ειναι να σπαει εκεινος πλακα, αλλα εμεις!!