ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Οχι γαμωτι μου.... εχω διαβασματα αυτο το καιρο και δεν παρακολουθω πολυΠέραν τούτου (vendetta), είχαμε και μια επάνοδο, αν την πήρες χαμπάρι...
Οχι γαμωτι μου.... εχω διαβασματα αυτο το καιρο και δεν παρακολουθω πολυΠέραν τούτου (vendetta), είχαμε και μια επάνοδο, αν την πήρες χαμπάρι...
Eιπα και γω, τρελος ειναι αυτος, πουλησε το 1 και εμεινε με τα επαρατα?Αυτό είναι το 2
Sent from my iPad using Tapatalk
Απο τα αντιηλιακα ειναι και ειναι οντως επιφανειακη ρυπανση.Μιλάμε για μεγάλη έκταση,όταν εμφανισθούν δηλαδή καταλαμβάνουν πέρα για πέρα τη θάλασσα...όχι ένα κομματάκ,
αυτό το ότι από κάτω το νερό είναι καθαρό πως το εννοείς βρε Σωκράτη;;δηλ λίγη επιφανειακή βρώμα δεν πειράζει αφού το υπόλοιπο είναι καθαρό;;;
την παραβλέπουμε δηλαδή;;αχ πόσο θα ήθελα να έχει δίκιο η Vally που έδωσε μιά εξήγηση με φύκια..
Πες το αυτό στον Περσέα,και θα δεις...Αν ειναι πολυ μεγαλα και διαφανη τοτε τα λενε μεδουσες
Ποιος ειν' ο Περσεας;Πες το αυτό στον Περσέα,και θα δεις...
Δόξα τω θεώ κάποιος διάβασε το μήνυμα μου(άντε γιατί ο ίδιος ο Σωκράτης...τοχασε καθ ότι παρεμβλήθηκαν πεντακόσια άλλα),Απο τα αντιηλιακα ειναι και ειναι οντως επιφανειακη ρυπανση.
Τωρα αν ειναι παρα πολυ μεγαλη εκταση και σε σημεια που δεν υπαρχει κοσμος και ειναι και καπως ασπρο τοτε μαλλον ειναι πλαγκτον.
Αν ειναι πολυ μεγαλα και διαφανη τοτε τα λενε μεδουσες (Καλα λεμε και και καμμια μαλακια για να περνα η ωρα)
Α, τους αργους δεν τους ξερω...Ένας Αργίτης....
Αυτός ήταν γρήγορος...στα αντανακλαστικάΑ, τους αργους δεν τους ξερω...
Να κ'άλλο ένα:Όλοι με αινίγματα μιλάτε.