• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Οφ τοπικ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Αν βούλεσαι μπορώ να σε σκηνοθετήσω για την επόμενη συνάντηση. Αλλά διάλεξε ή Μαντόνα ή Ντάνα ιντερνάσιοναλ
εχμμμμ, μου το χρωστας , η αληθεια ειναι.....

Vally

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο (;)
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΥ,Καραϊβική, Μαρόκο
Καλά, ύστερα απο πρόταση της Εβανζελί, κλειδώθηκε το Τέλος για την Amy?? Τι θα κάνω τώρα εκτός απο παραλία μες το Σαβ/κο; Να πάω ν'ασχοληθώ με το πλοίο 11 φορές μεγαλύτερο απ'τον Τιτανικο;;;:bleh:
Δύσμοιρέ μου Αντώνη τί ατυχία σε βρήκε, ε; Είσαι αναγκασμένος (!) να μείνεις στην παραλία με τις ρακέτες, τις βουτιές και τον καφέ... :bleh::haha::haha:

XRISTOS71

Member
ψευτη.... τι δεν θυμασαι ...
Εσυ και ο XRISTOS 71 ειχατε αρχισει τα τσιφτετελια και δεν καθοσασταν !!!

τι θυμήθηκες ρε Ξόφλα :D

ενω εσυ που είχες πιει το βόσπορο σε ποτά δεν χόρευες καθόλου :bleh::bleh::bleh:

ΥΓ. παντως ο cakenet προλαβαίνει να κάνει υπερεντατικά σε χορό στην σχολή δίπλα στο σπίτι του, σωστά ???? :cool::cool:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Λατρεμενο Αφεντικο,

Αναμεσα στα #4914 και #4915 υπαρχει ενα ποστ του Borealis που το διεγραψες... στειλε πμ να μαθω τι εγραφε...πληζζζζζζζζζ

_antonis_

Member
Δύσμοιρέ μου Αντώνη τί ατυχία σε βρήκε, ε; Είσαι αναγκασμένος (!) να μείνεις στην παραλία με τις ρακέτες, τις βουτιές και τον καφέ... :bleh::haha::haha:
Χάλια! Που να βάλεις και τη ζέστη που κάθε τρείς και λίγο σε αναγκάζει να κάνεις βουτιές δροσιάς!!!!!!

Vally

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο (;)
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΥ,Καραϊβική, Μαρόκο
Χάλια! Που να βάλεις και τη ζέστη που κάθε τρείς και λίγο σε αναγκάζει να κάνεις βουτιές δροσιάς!!!!!!
Αντωνάκη, έχε χάρη που φεύγω αύριο από την Αθήνα και θα αράξω κι εγώ σε καμιά παραλία... :bleh::bleh:

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
βρε παιδιά ποιός ξέρει να μου πεί όταν εμφανίζονται στη θάλασσα κάτι ...μπουρμπουρλήθρες,φυσσαλίδες,είναι βρωμιά;:roll:
και τις πετυχαίνω σε θάλασσες υποτίθεται καλές...,καθαρές,ενώ είναι όλα μιά χαρά τσούπ κάνουν την εμφάνιση τους

Vally

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο (;)
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΥ,Καραϊβική, Μαρόκο
βρε παιδιά ποιός ξέρει να μου πεί όταν εμφανίζονται στη θάλασσα κάτι ...μπουρμπουρλήθρες,φυσσαλίδες,είναι βρωμιά;:roll:
και τις πετυχαίνω σε θάλασσες υποτίθεται καλές...,καθαρές,ενώ είναι όλα μιά χαρά τσούπ κάνουν την εμφάνιση τους
Καλή ερώτηση... Εμένα κάποιος μου είπε ότι ίσως είναι από τα φύκια κι όχι βρωμιά... :roll:
Αντώνη, μήπως ξέρεις εσύ κάτι περισσότερο;

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Eπιφανειακη ρυπανση απο λαδια ταχυπλοων, λουομενων κλπ.
Αποκατω το νερο ειναι καθαρο

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Ημουν την προηγουμενη βδομαδα σε μια πεντακαθαρη παραλια, ηρθε ενας μαχλεμπουρας και αραξε το φουσκωτο μεσα στον κοσμο, μετα απο κανα μισαωρο εξαπλωθηκε γυρω απο το σκαφος η αφροκηλιδα.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
1) Πρέπει να πάρω κινητό με 3g. Δε γίνεται πλέον...

2) Που θα βρω τεράστια κουνουπιέρα; Σε φάση 20x30m για μια νέα κατασκευή...

Vally

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο (;)
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΥ,Καραϊβική, Μαρόκο
Αυτό με την κουνουπιέρα ενδιαφέρον φαίνεται... (Παρεμπτιπτόντως, με έχουν κάνει σουρωτήρι... :( )

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.381
Νεότερο μέλος
Papada