CakeNet
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- -
Θέλει και σεντόνι η άλλη! Θα αποκοιμηθώ στην δεύτερη πρόταση! ...κι εσείς από την πρώτη!Θελω ενα σεντονι απο Cakenet στο οποιο να σχολιαζει τα παντα!!
ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ
Θέλει και σεντόνι η άλλη! Θα αποκοιμηθώ στην δεύτερη πρόταση! ...κι εσείς από την πρώτη!Θελω ενα σεντονι απο Cakenet στο οποιο να σχολιαζει τα παντα!!
ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ
ρε ασε τα σαπια σου.... Ετοιμασου να ξεβιδωθεις στο χορο τον Σεπτεμβρη,...Τι που χάθηκα Ρενάτα; Στη δουλειά! Δουλεύουμε σαν τους δούλους...και μας κόβουν τους μισθούς...μας ανεβάζουν τους φόρους...και τις τιμές! Φταίω εγώ που είναι χάλια τα νεύρα μου;
Αυτό έλειπε να γράφω σεντόνια και να με διαγράφουν κιόλας!την ατυχια μου
Εχασα ολα τα διεγραμμενα.
Θα στα πω εγώ: Συνοψίζονται στη φράση που έχεις βάλει στην υπογραφή σου...την ατυχια μου
Εχασα ολα τα διεγραμμενα.
εχω χασει επεισοδια :roll:Αυτό έλειπε να γράφω σεντόνια και να με διαγράφουν κιόλας!
...θα χορέψω τον χορό της κοιλιάς...κι εσύ θα κρατάς το ντέφι!ρε ασε τα σαπια σου.... Ετοιμασου να ξεβιδωθεις στο χορο τον Σεπτεμβρη,...
Εχουμε γενεθλια!!!!!!!!
Ελα Def το βρηκαμε το χορευτικο show..............o Cakenet προσφερεται να μας χαρισει μια βραδια με ατελειωτο κεφι...θα χορέψω τον χορό της κοιλιάς...κι εσύ θα κρατάς το ντέφι!
Μπα, τίποτα αξιόλογο... Άμα ήταν θα το μάθαινες...εχω χασει επεισοδια :roll:
Για τί είδος μιλάμε; Αν είναι προσφέρομαι για ντάμα!Μουσικοχορευτικό θέλεις να πεις! Θα χορέψω που θα χορέψω...να μην τραγουδήσω κιόλας; :roll:
Συγνώμη...οι μεγάλοι σταρ τραγουδάμε μόνο σόλο!Για τί είδος μιλάμε; Αν είναι προσφέρομαι για ντάμα!