ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
ελα ντε... ουτε να την κοψεις δε μπορεις... 3 φορα θα ερθει τεχνικος...Κατά ποιο τρόπο ακριβώς χ@@@ται μια συνδρομητική?
ελα ντε... ουτε να την κοψεις δε μπορεις... 3 φορα θα ερθει τεχνικος...Κατά ποιο τρόπο ακριβώς χ@@@ται μια συνδρομητική?
Εγώ από τη στιγμή που την έκοψα με έχουν πάρει 3 φορές τηλέφωνο για να μου δώσουν συνδρομή στα μισά λεφτά (για Χ μήνες φυσικά, όχι μόνιμα).ελα ντε... ουτε να την κοψεις δε μπορεις... 3 φορα θα ερθει τεχνικος...
εχε χαρη που ειμαι εθισμενη...αλλιως θα τους ελεγα!!Εγώ από τη στιγμή που την έκοψα με έχουν πάρει 3 φορές τηλέφωνο για να μου δώσουν συνδρομή στα μισά λεφτά (για Χ μήνες φυσικά, όχι μόνιμα).
Με λίγα λόγια, τιμωρούν όσους πελάτες μένουν σε αυτούς (αφού δε τους κάνουν μείωση τιμής), και δίνουν καλύτερες τιμές σε όσους... φεύγουν.
Professionalism.
Εγώ από τη στιγμή που την έκοψα με έχουν πάρει 3 φορές τηλέφωνο για να μου δώσουν συνδρομή στα μισά λεφτά (για Χ μήνες φυσικά, όχι μόνιμα).
Με λίγα λόγια, τιμωρούν όσους πελάτες μένουν σε αυτούς (αφού δε τους κάνουν μείωση τιμής), και δίνουν καλύτερες τιμές σε όσους... φεύγουν.
Professionalism.
H πρώτη έκδοση της αφίσας του πάρτυ είχε NY από πίσω, αλλά τελικά... υπερίσχυσαν οι ευρωπαϊκές δυνάμεις...Ενα like στην εξαιρετικη φωτο του Def
ax και βαχ , αχ και βαχ .......
αν σου πω οτι το σκεφτηκα μολις την ειδα!! Περιμενα ΝΥ !!! χαχαχαχαααH πρώτη έκδοση της αφίσας του πάρτυ είχε NY από πίσω, αλλά τελικά... υπερίσχυσαν οι ευρωπαϊκές δυνάμεις...
Ευαγγελία, με θέλεις δίπλα σου να κάνω το άγαλμα ?...αν σου πω οτι το σκεφτηκα μολις την ειδα!! Περιμενα ΝΥ !!! χαχαχαχααα
απαιτω να βγουν 2 αφισες!!! Και μια να τυλιχτω και να εμφανιστω στο event τον Σεπτεμβρη