NTINA
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Άγραφα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γουατεμάλα
Άμα στ οργανώσει η dim δεν έχεις να φοβηθείς τίποταεμενα παλι ο χειροτερος εφιαλτης μου ειναι το ταξιδι του μελιτος σκετο....
Άμα στ οργανώσει η dim δεν έχεις να φοβηθείς τίποταεμενα παλι ο χειροτερος εφιαλτης μου ειναι το ταξιδι του μελιτος σκετο....
ακούω ,ακούω !! Και τραβάμε και συγχιση με το Birch Coffee !!Τρεις κι ο κούκος έχουμε μείνει σήμερα...
Πήραν τα κουβαδάκια τους, πήγαν στις παραλίες και έχεις και τους άλλους να βολτάρουν στο Manhattan..Ακούς Εβανζελί;; Ακούω να λες
Το χεις ρε dim το χεις ,ιδιαίτερα στα γαμήλια,Ντίνα, λες να ασχοληθώ επαγγελματικά με την διοργάνωση ταξιδίων? Αφού το κατέχω το ρημάδι!!! Θα κάνω πολλά ζευγάρια ευτυχισμένα.
Φένια αν τα καταφέρω και μπω στο σωστό λεωφορείο, ευελπιστώ να φτάσω στην Fenghuang. Kαι αν με θέλει η τύχη θα γυρίσω πίσω. Θα δούμε...
Ε να, λοιπόν, που συμφωνούμε σε κάτι απόλυτα!!Τι λες βρε; Το ταξίδι αυτό είναι απο μόνο του λόγος γάμου (μόνο να μην είναι Παρίσι είπαμε). Μετά το ταξίδι, βλέπεις τι κάνεις.......
Δέχομαι, μόνο με προγαμιαίο...Ε να, λοιπόν, που συμφωνούμε σε κάτι απόλυτα!!
Μόλις χτες έλεγα ότι είναι καλή ιδέα να κάνω 2-3 πολιτικούς γάμους, ίσα για να πάω το ταξίδι!
Σε φρικάρω, αλλά θες κι εσύ!Οκ, επίσημα you're freaking me out
Δηλαδή πόσα χρόνια;;
Όσο για το προγαμιαίο, I do!
Εγώ θα είχα παντρευτεί και χωρίσει τουλάχιστον 5 φορές... (για να μην πώ 15). Αλλά εσύ κάνε ότι νομίζεις....Δηλαδή εγώ, που έχω 11 χρόνια να βγω εκτός συνόρων, να αρχίσω να σκέφτομαι σοβαρά το γάμο για να πάω έστω μέχρι την Ισπανία;
:roll::roll: