Πάλι καλά που δε θες τίποτα περισσότερο απο τις αμμουδιές της απλής Γαλλικής Πολυνησίας...Τί να σου πω... Δεν ομιλώ Γαλλικά, δεν έχω πάει στη Γαλλία, ούτε συμπαθώ τους Γάλλους ιδιαίτερα... :roll:
Τις αμμουδιές της Γαλλικής Πολυνησίας θέλω και μέχρι εκεί...
Θα γυρισω. Δυστυχως.Γ@@ω το Foursquare!!!!:killme:
Taver θα σε σκοτωσω!! Δεν θα γυρισεις ??
Ευαγγελία, κι εγώ ζηλεύω..και πολύ μάλιστα..αχ..Γ@@ω το Foursquare!!!!:killme:
Taver θα σε σκοτωσω!! Δεν θα γυρισεις ??
Να μην ζηλεύεις. Θεωρείται θανάσιμο αμάρτημα και θα καείς στην Κόλαση. Πάρε μια φωτοΕυαγγελία, κι εγώ ζηλεύω..και πολύ μάλιστα..αχ..
Είναι πάνω από τις δυνάμεις μου...τουλάχιστον θα έχω κι΄άλλους παρέα..κι ελπίζω στο ίδιο καζάνι, αν είναι μεγάλο !!!Να μην ζηλεύεις. Θεωρείται θανάσιμο αμάρτημα και θα καείς στην Κόλαση.
Να τις κόψω τώρα ή μετά???..μπας και προλάβω να πάω κανένα ταξιδάκι δηλαδή..Πάρε μια φωτο
εμενα παλι ο χειροτερος εφιαλτης μου ειναι το ταξιδι του μελιτος σκετο....Πάντως ο χειρότερος εφιάλτης μου είναι η Γαλλία, ταξίδι του μέλιτος στη Γαλλία.... Αιτία χωρισμού!!!
Δεν μου λένε τίποτα φράσεις που κάποτε είπαν διάφοροι..."I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best." Oscar Wilde
Κατάλαβες, τώρα, Αντωνάκη;
Τι λες βρε; Το ταξίδι αυτό είναι απο μόνο του λόγος γάμου (μόνο να μην είναι Παρίσι είπαμε). Μετά το ταξίδι, βλέπεις τι κάνεις.......εμενα παλι ο χειροτερος εφιαλτης μου ειναι το ταξιδι του μελιτος σκετο....