Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
γιατί μέχρι το Πάσχα? τα μετά δεν μετράνε?μέχρι το Πάσχα του 2012
το παιδί είναι σε καλά χέρια. καμμία ανησυχία. θα πάρει κουβαδάκια, βαλιτσούλα του σπάιντερμαν κ πανέτοιμο...
γιατί μέχρι το Πάσχα? τα μετά δεν μετράνε?μέχρι το Πάσχα του 2012
Ο Sport Billy είχε βαλιτσούλα, όχι ο spiderman... Ήμαρτον!βαλιτσούλα του σπάιντερμαν κ πανέτοιμο...
Μα που να το ξερει?? Στην εποχη του , μονο ο Γιωργος Θαλασσης , Ο Ποκο Πικο και η Χουχου υπηρχαν.....Ο Sport Billy είχε βαλιτσούλα, όχι ο spiderman... Ήμαρτον!
Τον pulmanTι περιενουν στη σταση ο Spiderman και ο Batman?
Kαλη τυχη, μακαρι να πανε ολα οπως τα σχεδιαζεις.Έκανα αίτηση για πρακτική στη Νέα Υόρκη..ευχηθείτε μου καλή τύχη..
Εγώ τουλάχιστο, σε μια αναλαμπή σοβαρότητας, δε σκοπεύω να κλείσω ακόμη για μετά το Πάσχα (όχι σαν κι εσένα δηλαδή που έχεις ήδη κλείσει 2 - ή μήπως παραπάνω?). Να περάσει πρώτα ο δεκαπενταύγουστος....γιατί μέχρι το Πάσχα? τα μετά δεν μετράνε?
μα δεν έχεις το ρεκόρ (μαζί μου, εντάξει...) των 11,5 μηνών πριν? απλά φέτος δεν έτυχε..ακόμα..Εγώ τουλάχιστο, σε μια αναλαμπή σοβαρότητας, δε σκοπεύω να κλείσω ακόμη για μετά το Πάσχα (όχι σαν κι εσένα δηλαδή που έχεις ήδη κλείσει 2 - ή μήπως παραπάνω?). Να περάσει πρώτα ο δεκαπενταύγουστος....