taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Μπορώ κάπως να καταχωνιάσω τα θέματα επιλογής προορισμού (νησιού, χώρας, ηπείρου) σε κάποια γωνιά του forum που να μην τη βλέπω? Μου ανεβάζουν την πίεση....
Μπορώ κάπως να καταχωνιάσω τα θέματα επιλογής προορισμού (νησιού, χώρας, ηπείρου) σε κάποια γωνιά του forum που να μην τη βλέπω? Μου ανεβάζουν την πίεση....
Τα θερμα φιλια μου στο BirchΜπορώ κάπως να καταχωνιάσω τα θέματα επιλογής προορισμού (νησιού, χώρας, ηπείρου) σε κάποια γωνιά του forum που να μην τη βλέπω? Μου ανεβάζουν την πίεση....
Δεν ξέρω. Έχω κλείσει κάποια, και περιμένω να κλείσω και μερικά ακόμα. Προς το παρόν ένα είναι σίγουρο: Μετά το αμέσως επόμενο ταξίδι μου, θα μείνω 2 μήνες σερί εντός Ελλάδας.Ρε συ άσε τα σαπια σου και πές μας πόσα ταξίδια έχεις μπροστά σου μέχρι το Πάσχα του 2012 (εξαιρούνται οι εσωτερικές πτήσεις ) και τότε να δείς που θα φτάσει η πίεση στους περισσότερους
Δεν ξέρω. Έχω κλείσει κάποια, και περιμένω να κλείσω και μερικά ακόμα. Προς το παρόν ένα είναι σίγουρο: Μετά το αμέσως επόμενο ταξίδι μου, θα μείνω 2 μήνες σερί εντός Ελλάδας.
2 ολόκληρους μήνες;;;Πω πω...Δεν ξέρω. Έχω κλείσει κάποια, και περιμένω να κλείσω και μερικά ακόμα. Προς το παρόν ένα είναι σίγουρο: Μετά το αμέσως επόμενο ταξίδι μου, θα μείνω 2 μήνες σερί εντός Ελλάδας.
Δεν ξέρω. Έχω κλείσει κάποια, και περιμένω να κλείσω και μερικά ακόμα. Προς το παρόν ένα είναι σίγουρο: Μετά το αμέσως επόμενο ταξίδι μου, θα μείνω 2 μήνες σερί εντός Ελλάδας.
Καλή τύχη!!!Έκανα αίτηση για πρακτική στη Νέα Υόρκη..ευχηθείτε μου καλή τύχη..