varioAthens
Member
Δεν υπάρχει οπτικό υλικό γιατί είχα "λογοκρισία" από τον "συνταξιδιώτη" μου!!!καλωσηρθες!!!! θελουμε οπτικο υλικο .....οχι απο τους ελεφαντες , απο τα σοκολατενια γκομενακια !
Δεν υπάρχει οπτικό υλικό γιατί είχα "λογοκρισία" από τον "συνταξιδιώτη" μου!!!καλωσηρθες!!!! θελουμε οπτικο υλικο .....οχι απο τους ελεφαντες , απο τα σοκολατενια γκομενακια !
αυτά είναι τα επίσημά της. Να σου βρω αμφίεση και κατά τη διάρκεια της γιορτής του κρασιού;Α,πανάθεμά σε
Γιωργο , αγορι μου, που εισαι?? Σε θελω....... (να σε ρωτησω κατι )Πλάκα κάνεις; Της Άντζελας γίνεται, ξεκινώντας από τη 48ωρη της ΓΣΕΕ & ΑΔΕΔΥ...
ΓΣΕΕ,ΑΔΕΔΥ 28-29 Ιουνίου (48ωρη)
Τελώ υπό self-ban εδώ και 2 εβδομάδες. Δεν ξέρω γιατί, αλλά βαρέθηκα το φόρουμ (να το κοιτάξω; ή είναι δείγμα υγείας; ).Γιωργο , αγορι μου, που εισαι?? Σε θελω....... (να σε ρωτησω κατι )
εεεε που πας ??? Στασου...... Μύγδαλα !Τελώ υπό self-ban εδώ και 2 εβδομάδες. Δεν ξέρω γιατί, αλλά βαρέθηκα το φόρουμ (να το κοιτάξω; ή είναι δείγμα υγείας; ).
Αν δεν ήταν και οι μόνιμες φιλονικίες μέσω πμ με έναν αγαπητό συμφορουμίτη, δε θα έμπαινα καν. Ελπίζω σε κανά μήνα να μου περάσει. Προς το παρόν τυλίγομαι στην μπέρτα μου και ξανα-αυτομπανάρομαι. Καλό καλοκαίρι σε όλους.
Χμμμ τη βλέπω τη δουλειά: Dr House, Grey's anatomy και ολίγον από Nip tuck τη δουλειά.Ιπποκρατειο στην εντατικη..
Καλώς όρισες και από μένα! Απ' οτι βλέπω ακμαίο το ηθικό! Μπράβο! Πάντα τέτοια!Εβανζελί, άσε τους ελέφαντες! Συνωστισμός από ωραία σοκολατένια γκομενάκια!!!
ρε παπουτσια σχεδιαζω , δεν ειμαι αδερφη νοσοκομα....Χμμμ τη βλέπω τη δουλειά: Dr House, Grey's anatomy και ολίγον από Nip tuck τη δουλειά.
Pas mal. Βιογραφικό θα δώσω, άλλωστε-δε θα πάω για ασθενής!
Τελώ υπό self-ban εδώ και 2 εβδομάδες. Δεν ξέρω γιατί, αλλά βαρέθηκα το φόρουμ (να το κοιτάξω; ή είναι δείγμα υγείας; ). TE]
Γιωργο , ξαπλωσε μπας και σου περασει ...τι θα κανω χωρις τις ιστοριες σου ;
κανεις μεγαλη διαφορά στο forum ....
το να βαρεθηκες μετά τόσα χρονια ειναι φυσικο , άλλωστε τις τελευταίες εβδομάδες ειναι βαρετο , ολο ερωτησεις για τα νησια του Αιγαιου
δεν γραφεται καμία καινουργια ιστορία (μαλλον μας επιασε η θερινή ραστωνη )