• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Οφ τοπικ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Καθε χρονο συνηθιζω να επισκεπτομαι το θεατρο της Επιδαυρου, το φετεινο προγραμμα ειναι σκετη απογοητευση. Μηπως κανεις σας προσεξε κατι που δεν προσεξα?
Ολόκληρη επανασυνάντηση Sam Mendes με Kevin Spacey, για πρώτη φορά (νομίζω) μετά το "American Beauty" έχει.... :

The Bridge Project, από την Bank of America Merrill Lynch - Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 2011

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
taver γιατί ΠΟΤΕ ξανά Skyteam... ;

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
taver γιατί ΠΟΤΕ ξανά Skyteam... ;
Γιατί είχα μια όχι και τόσο μικρή περιπέτεια.... Flying Blue Platinum επιβάτης με full fare business class εισιτήριο NCE-CDG-SVO-LED (> ?1500 one-way):

Πρώτα μια domestic AirFrance, σε μεσαίο κάθισμα στην economy ("δεν έχουμε business εντός Γαλλίας") και με 75 λεπτά καθυστέρηση στην αναχώρηση...
Έπειτα ένα connection 20' ακριβώς σε διαφορετικό terminal στο CDG για το οποίο ουδείς από την εταιρία παρουσιάστηκε για να βοηθήσει (σε άλλους επιβάτες το κάνανε....), και έτρεχα από terminal σε terminal σαν το Βέγγο... Ευτυχώς δεν είχε και ουρά στο security... Πρόλαβα την πτήση οριακά, με τα μεγάφωνα να φωνάζουν "Παρακαλείται ο κ. taver, τελευταίος επιβάτης της πτήσης τάδε για Μόσχα να προσέλθει στην έξοδο τάδε"...
Εν συνεχεία μια πτήση με Aeroflot, και μια ΜΗ παραλαβή βαλίτσας στη Μόσχα, καθώς η βαλίτσα δε μπόρεσε να τρέξει στο Παρίσι τόσο γρήγορα όσο εγώ.
Μια γερή δόση 60 λεπτών Ρώσσικης γραφειοκρατείας, με τελωνεία, υπαλλήλους που δε μιλάγανε αγγλικά, φόρμες προς συμπλήρωση στα Κυρηλλικά κλπ, οργάνωση ελέγχου ασφαλείας για πολλά γέλια κλπ, μου επέτρεψε μόλις 5 λεπτά από τα 115 του domestic connection να τα περάσω στο lounge...
Και βέβαια, ενώ η βαλίτσα μου έφτασε στη Μόσχα 5 ώρες μετά, με την επόμενη πτήση, στα δικά μου χέρια έφτασε 53 ώρες αργότερα, όταν πήγα ο ίδιος να την παραλάβω από το domestic terminal στο Pulkovo, λίγο πριν αναχωρήσω από το άλλο terminal (=300 ρούβλια με το ταξί μακρυά) για την επιστροφή στην Αθήνα... Αν περίμενα να τη φέρουν στο ξενοδοχείο, θα είχα χάσει το αεροπλάνο της επιστροφής. Ούτε καν αναφορά δεν κάνανε για αποζημίωση, κανονισμό 261 κλπ.

ΥΓ: Αν τα παραπάνω αφήνουν υποψίες δυσφήμισης, you know what to do...

dmdoc

Member
Είχε όμως ωραία γυναίκα....
Ρε Ολλανδέ,τι θα γίνει με αυτό το fado που βάζεις σε κάθε πόστ;Βαρέθηκα να το ακούω.Δεν κάνεις τον dj να ακούσουμε και κάτι άλλο;

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Rui Costa ? Μιά χαρά ειναι και αυτος ....

Κοιτα , ο Figo είναι ωραιος και με πολύ ωραίο σώμα, ας παρει θεση και καμία γυναίκα εδω μέσα !!!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios