• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Οφ τοπικ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Επειδή τα "καθαρά" είναι άνοστα! Έτσι τηρείται η ισορροπία του κόσμου και τα ελλοχίμ καταφέρνουν να αποτρέψουν τις ύπουλες επιθέσεις των νεφελίμ. Είναι η συμπαντική τάξη των πραγμάτων.
Υπογραφή
Ε. Λιακοπούλου

Borealis

Member
Επειδή τα "καθαρά" είναι άνοστα! Έτσι τηρείται η ισορροπία του κόσμου και τα ελλοχίμ καταφέρνουν να αποτρέψουν τις ύπουλες επιθέσεις των νεφελίμ. Είναι η συμπαντική τάξη των πραγμάτων.
Υπογραφή
Ε. Λιακοπούλου
τι ειναι τα ελλοχίμ και τα νεφελίμ κα Λιακοπούλου?

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Καθε χρονο συνηθιζω να επισκεπτομαι το θεατρο της Επιδαυρου, το φετεινο προγραμμα ειναι σκετη απογοητευση. Μηπως κανεις σας προσεξε κατι που δεν προσεξα?

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Καθε χρονο συνηθιζω να επισκεπτομαι το θεατρο της Επιδαυρου, το φετεινο προγραμμα ειναι σκετη απογοητευση. Μηπως κανεις σας προσεξε κατι που δεν προσεξα?
Θεατρική Διαδρομή - Πέτρος Φιλιππίδης - Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 2011
αν και δεν ειναι κατι πολυ σπουδαιο αλλες χρονιες ειχε τουλαχιστον 2-3 καλες βραδιες:(

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Θεατρική Διαδρομή - Πέτρος Φιλιππίδης - Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 2011
αν και δεν ειναι κατι πολυ σπουδαιο αλλες χρονιες ειχε τουλαχιστον 2-3 καλες βραδιες:(
Φιλιππιδης στην Επιδαυρο δεν μου γεμιζει το ματι, για τρικαλινο της ΦΑΓΕ καλος μου φαινεται. Εχοντας δει εκει Καρολο Κουν, Αλεξη Μινωτη και αλλα ιερα τέρατα του θεατρου δεν νομιζω πως αξιζει να σταθω σε καποια τηλεοπτικη μετριοτητα.

Borealis

Member
Φιλιππιδης στην Επιδαυρο δεν μου γεμιζει το ματι, για τρικαλινο της ΦΑΓΕ καλος μου φαινεται. Εχοντας δει εκει Καρολο Κουν, Αλεξη Μινωτη και αλλα ιερα τέρατα του θεατρου δεν νομιζω πως αξιζει να σταθω σε καποια τηλεοπτικη μετριοτητα.
Και Μινωτή!!! μήπως πρόλαβες σε λειτουργία και το Ασκληπιειο της Επιδαύρου? Πάντα ήθελα να μάθω πως γινοταν η εγκοίμησις

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Δεν είμαι τόσο παλιός αλλά είχα την τύχη να παρακολουθήσω την τελευταία παράσταση του Μινωτη να εμηνευει τον Οιδιποδα

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Και Μινωτή!!! μήπως πρόλαβες σε λειτουργία και το Ασκληπιειο της Επιδαύρου? Πάντα ήθελα να μάθω πως γινοταν η εγκοίμησις
Δεν έχω την ηλικία του Περικλή αλλά προφανώς ούτε τη δική σου:haha:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Μην το γυρνατε σε τοπικ της κουλτουρας και της διανοησης ρε...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios