panpan
Member
Γιατι τα βρωμικα ειναι νοστιμα?
τι ειναι τα ελλοχίμ και τα νεφελίμ κα Λιακοπούλου?Επειδή τα "καθαρά" είναι άνοστα! Έτσι τηρείται η ισορροπία του κόσμου και τα ελλοχίμ καταφέρνουν να αποτρέψουν τις ύπουλες επιθέσεις των νεφελίμ. Είναι η συμπαντική τάξη των πραγμάτων.
Υπογραφή
Ε. Λιακοπούλου
Θεατρική Διαδρομή - Πέτρος Φιλιππίδης - Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 2011Καθε χρονο συνηθιζω να επισκεπτομαι το θεατρο της Επιδαυρου, το φετεινο προγραμμα ειναι σκετη απογοητευση. Μηπως κανεις σας προσεξε κατι που δεν προσεξα?
Φιλιππιδης στην Επιδαυρο δεν μου γεμιζει το ματι, για τρικαλινο της ΦΑΓΕ καλος μου φαινεται. Εχοντας δει εκει Καρολο Κουν, Αλεξη Μινωτη και αλλα ιερα τέρατα του θεατρου δεν νομιζω πως αξιζει να σταθω σε καποια τηλεοπτικη μετριοτητα.Θεατρική Διαδρομή - Πέτρος Φιλιππίδης - Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 2011
αν και δεν ειναι κατι πολυ σπουδαιο αλλες χρονιες ειχε τουλαχιστον 2-3 καλες βραδιες
Και Μινωτή!!! μήπως πρόλαβες σε λειτουργία και το Ασκληπιειο της Επιδαύρου? Πάντα ήθελα να μάθω πως γινοταν η εγκοίμησιςΦιλιππιδης στην Επιδαυρο δεν μου γεμιζει το ματι, για τρικαλινο της ΦΑΓΕ καλος μου φαινεται. Εχοντας δει εκει Καρολο Κουν, Αλεξη Μινωτη και αλλα ιερα τέρατα του θεατρου δεν νομιζω πως αξιζει να σταθω σε καποια τηλεοπτικη μετριοτητα.
Νεφελίμ - Φρικηπαίδειατι ειναι τα ελλοχίμ και τα νεφελίμ κα Λιακοπούλου?
Δεν έχω την ηλικία του Περικλή αλλά προφανώς ούτε τη δική σουΚαι Μινωτή!!! μήπως πρόλαβες σε λειτουργία και το Ασκληπιειο της Επιδαύρου? Πάντα ήθελα να μάθω πως γινοταν η εγκοίμησις
Oι Πορτογάλοι???Άραγε είναι ωραίες οι Πορτογαλίδες;