• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Οφ τοπικ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Τα έχουμε πει κατ ιδίαν βρε Φενάκι,είμαι ερωτικό αγόρι!
Να ΄ναι καλά η κυρά Αγγέλα (η μητέρα μου).
Ψεύτη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δε θυμάμαι τίποτα ! :bleh::bleh::bleh:

amsterdam

Member
Όχι όχι δεν βλέπω τηλεόραση, αλλά για ιστορίες αγάπης ψήνομαι ναι..
Έλα παραδέξου το είσαι ερωτιάρης! :D
Πήρες ήδη θετική απάντηση δίχως να έχω διαβάσει το ποστάρισμά (ωραία ελληνική λέξη) σου καθώς έγραφα εκείνη την ώρα.;)

Λατρεμένη Κατερίνα..Μόνο που θα το βγάλει σε καινούρια εκτέλεση και θα λέγεται "Νηστικέ μου Έρωτα".
Πότε θα πάμε?:bleh:

Δεν σας προλαβαίνω παναθεμά σας,τι σας έχει πιάσει και "βάλλεστε" εναντίον μου..?:haha:

dmdoc

Member
...και αυτό για να μπαίνεις στο κλίμα και να μην είσαι αδιάβαστος...

Last edited by a moderator:

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Γιατί στο δημόσιο αγοράζουν άσχετα και ελλειπή λογισμικά προγράμματα, προσπαθούν να προσαρμόσουν επάνω τους προβληματικούς νόμους και εγκυκλίους, έχουν καραάσχετους χρήστες και θέλουν να έχουν και σωστά αποτελέσματα στις αξιολογήσεις προσφορών? :(

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Γιατί στο δημόσιο αγοράζουν άσχετα και ελλειπή λογισμικά προγράμματα, προσπαθούν να προσαρμόσουν επάνω τους προβληματικούς νόμους και εγκυκλίους, έχουν καραάσχετους χρήστες και θέλουν να έχουν και σωστά αποτελέσματα στις αξιολογήσεις προσφορών? :(
Αυτο εχει να κανει με τον κοινωνικο χαρακτηρα του ελληνικου δημοσιου.
Τα ασχετα προγραμματα πρεπει να πουληθουν για να βγαλουν ενα κομματι ψωμι βρε αδερφε ολοι οι προμηθευτες και οι μεσαζοντες.
Οι αχρηστοι πρεπει καπου να δουλεψουν αφου στον ιδιωτικο τομεα δεν εχουν καμμια τυχη.
Απορω με τετοιες ερωτησεις... πως θελεις να ζησουν ολοι αυτοι οι ανθρωποι; Να γινουν κλεφτες; Τς τς τς κλεφτες ειναι μονο οι αλλοδαποι...

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
tripakias:

Οι τρεις επιλογες νομιζα οτι μου εφταναν Yorgos αλλα δυστυχως εκανα λαθος... παιρνω λοιπον την αδεια να γραψω αλλες τρεις γιατι πως να το κανουμε μου γεννηθηκε μια απορια. Ετσι θα ηθελα να βρεθω οταν:

1) Η Ρωμη καιγοταν απο το Νερωνα
2) Η Ρωμη καιγοταν απο τους Χριστιανους
3) Η Ρωμη καιγοταν απο το Mr X

:haha::haha::haha::haha::haha:

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Αυτο εχει να κανει με τον κοινωνικο χαρακτηρα του ελληνικου δημοσιου.
Τα ασχετα προγραμματα πρεπει να πουληθουν για να βγαλουν ενα κομματι ψωμι βρε αδερφε ολοι οι προμηθευτες και οι μεσαζοντες.
Οι αχρηστοι πρεπει καπου να δουλεψουν αφου στον ιδιωτικο τομεα δεν εχουν καμμια τυχη.
Απορω με τετοιες ερωτησεις... πως θελεις να ζησουν ολοι αυτοι οι ανθρωποι; Να γινουν κλεφτες; Τς τς τς κλεφτες ειναι μονο οι αλλοδαποι...
Το χειρότερο είναι ότι οι άσχετοι δε φτάνει που δεν καταλαβαίνουν και δε θέλουν να καταλάβουν, σου τη λένε κι από πάνω, όταν προσπαθείς να βρεις την άκρη. Έλεος πια.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Απολύτως εύστοχη παρατήρηση... το ζώ καθημερινά...

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Απολύτως εύστοχη παρατήρηση... το ζώ καθημερινά...

Αν υπάρχει και κανένας άλλος που μας καταλαβαίνει και ζει το ίδιο, μήπως να φτιάξουμε κι εμείς κάποιο κίνημα αγανακτισμένων συνεργατών του δημοσίου?

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Το ωτοστόπ είναι το μυστικό της ζωής. Πέτυχα έναν απίθανο τύπο χθες, έψαχνε τα σκυλιά του στα βουνά κι αφού τα βρήκε, με πήγε σε κάτι απίθανα αρχαία στα κατσάβραχα, μου εξηγούσε τις θεωρίες του (δεν έχει γίνει καμία αρχαιολογική μελέτη και μιλάμε με άλλον για μυκηναϊκά), πήγαμε για καφέ σε ημιερειπωμένο χωριό, όπου έσκασε μύτη και άλλος ερασιτέχνης αρχαιολόγος, με γιο στο CERN και πολύ διάβασμα περί της τοπικής αρχαιολογίας. Όλα αυτά από ξεχαρβαλωμένο Ντάτσουν που σταμάτησε να με πάρει επιεδή -λόγω κρίσης;- τα ΚΤΕΛ έχουν κόψει ένα σωρό δρομολόγια και βαριέμαι να τα περιμένω, μαρτύριο πια η μετακίνηση από τη μια πόλη στην άλλη, ειδικά για τα τοπικά, 3 και 4 ώρες αναμονής για απόσταση 8χλμ.

Να θυμηθώ να αγοράσω μοτοσικλέτα αν ξαναγυρίσω στην Ελλάδα.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος