dmdoc
Member
Από την σύσκεψη:
-Γώγος...ipad IΙ
-Αλεκούκα...ipad I
-Alex...iphone
-Κάρα...μολύβι
-Γώγος...ipad IΙ
-Αλεκούκα...ipad I
-Alex...iphone
-Κάρα...μολύβι
Γουατ δε φακέφτασα από Αμερική Αθήνα στις 19:00 και στις 06:00 της επόμενης έφευγα για Ιαπωνία. άρα: υπεκφυγές (δυσφημίσεις από Ερση που εστιάζονται στις προσανατολιστικές μου ικανότητες, να διαγραφούν ως flame!!!)
Σε ευχαριστώ.-Συγκλονιστική ομιλία με σταθμάρχη στην Ιταλία:
- Συγγνώμη, το τραίνο για Μπέργκαμο στις 20.25 γιατί δεν εμφανίζεται στην οθόνη;
- Μα αυτό το τραίνο λειτουργεί από 12/6 κι έπειτα.
- Τι μου λέτε; Αφού πριν λίγες ώρες έβγαλα εισιτήριο!
- Στο μηχάνημα το έβγαλες; Ε και τι, πιστεύεις ό,τι σου λένε τα μηχανήματα της Trenitalia; Χαχαχα.
- Ωραία και τώρα τι κάνω;
- Πάρε το τραίνο των 19.55
- Μα είναι ήδη 8 η ώρα.
- Ε, καλά θα έχει καθυστέρηση. Στην Ιταλία είμαστε....
Μαζί μου και τρεις Ιταλοί που είχαν τις ίδιες απορίες αλλά δεν εξεπλάγησαν από τις απαντήσεις. Όλα αυτά την ίδια μέρα που ένα τραίνο που ήρθε έφυγε άδειο επειδή...δεν άνοιγαν οι πόρτες! (δυο Ιταλοί το κυνήγησαν, οι άλλοι απλώς γελούσαν)
Ουτε αυτοι φορανε σωβρακο απο κατω;Να με συγχωρεσουν οι Κυπριοι φιλοι αλλα η φημη που εχουν οι Σκοτσεζοι ταιριαζει γαντι στους Κυπριους...
Ολλανδοί, Ισραηλινοί και Αργεντίνοι. Ειδικά οι δεύτεροι είναι κορυφή, ούτε της μάνας τους δε δίνουν.Να με συγχωρεσουν οι Κυπριοι φιλοι αλλα η φημη που εχουν οι Σκοτσεζοι ταιριαζει γαντι στους Κυπριους...
Έχουν περάσει σχεδόν τρεις ώρες από το παραπάνω σχόλιο και ακόμη όλα συνεχίζουν στο σάιτ να βαίνουν ομαλά. Σκατά έγιναν όλα σε αυτή τη χώρα...Συγκλονιστική ομιλία με σταθμάρχη στην Ιταλία:
- Συγγνώμη, το τραίνο για Μπέργκαμο στις 20.25 γιατί δεν εμφανίζεται στην οθόνη;
- Μα αυτό το τραίνο λειτουργεί από 12/6 κι έπειτα.
- Τι μου λέτε; Αφού πριν λίγες ώρες έβγαλα εισιτήριο!
- Στο μηχάνημα το έβγαλες; Ε και τι, πιστεύεις ό,τι σου λένε τα μηχανήματα της Trenitalia; Χαχαχα.
- Ωραία και τώρα τι κάνω;
- Πάρε το τραίνο των 19.55
- Μα είναι ήδη 8 η ώρα.
- Ε, καλά θα έχει καθυστέρηση. Στην Ιταλία είμαστε....
Μαζί μου και τρεις Ιταλοί που είχαν τις ίδιες απορίες αλλά δεν εξεπλάγησαν από τις απαντήσεις. Όλα αυτά την ίδια μέρα που ένα τραίνο που ήρθε έφυγε άδειο επειδή...δεν άνοιγαν οι πόρτες! (δυο Ιταλοί το κυνήγησαν, οι άλλοι απλώς γελούσαν)
Έτοιμο.fitziano,ενημέρωσε τα ιστορικά χαμηλά....