• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Οφ τοπικ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Τη γυναικεια γκρινια την εχεις ακουστα;

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Τη γυναικεια γκρινια την εχεις ακουστα;
"Όλη μέρα μέσα σε αυτό το forum τι κάνεις πια; Γιατί δεν με πήρες για καληνύχτα; Μόνο με εμένα δεν ασχολείσαι..Πότε θα με πας κανά ταξιδάκι; Θα βγούμε και σήμερα;"

Το 'χω; :rolleyes:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
"Όλη μέρα μέσα σε αυτό το forum τι κάνεις πια; Γιατί δεν με πήρες για καληνύχτα; Μόνο με εμένα δεν ασχολείσαι..Πότε θα με πας κανά ταξιδάκι; Θα βγούμε και σήμερα;"

Το 'χω; :rolleyes:
Τό'χεις, τό'χεις... Λόγω πρακτικής και συχνής εξάσκησης, ίσως; :rolleyes:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
"Και φερνεις του φιλους σου καθε τρεις και δυο να δειτε το ματς και το κανετε χαλι το σπιτι και ουτε τα κουτακια μπυρες δε μαζευεις. Και ποτε δε με ακους και γιατι δε βαζεις τα πουκαμισα μες το καλαθι των απλυτων και παλι στο γηπεδο θα πας και δε θα κανουμε κατι οι δυο μας επιτελους και γιατι δεν καταλαβες οτι αλλαξα τα μαλλια μου στο κομμωτηριο και δεν ειδες το καινουργιο παλτο που αγορασα"
Προαγομαι;

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Καλα τα πατε ολοι!
ΕΡΣΗ να φανταστεις στο σπιτι της αν εμπαινα με τα παπουτσια δεν σταματουσε με τιποτα. Μονο οταν τελειωνε η μπαταρια:haha:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Καλα τα πατε ολοι!
ΕΡΣΗ να φανταστεις στο σπιτι της αν εμπαινα με τα παπουτσια δεν σταματουσε με τιποτα. Μονο οταν τελειωνε η μπαταρια:haha:
Άντε, άντε, χαϊρλίδικα! Και σε μια συνάντηση τραβελστοριτών τώρα, να βρεις καινούργιο κεχαγιά! Μην ξεσυνηθίσεις... :bleh:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Α καλα! Αυτο το ειχε και η μανα μου. Να βγαζουμε τα παπουτσια απο το χωλ της εισοδου και στο ορθιο καθοτι δεν υπηρχε και καρεκλα να κατσεςι. Ο καημενος ο πατερας μου ελεγε. "Μωρε Χριστιανος ειμαι. Δεν ειμαι μουσουλμανος που μπαινω σε τζαμι! Μηπως παλι σε λενε Αισε και μου το κρυβεις;"

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
baba κάνω εξάσκηση μόνη μου για να μην εξασκώ τέτοιου είδους ατάκες στον δίσμοιρο. Έτσι, σωζόμαστε και οι δυο. :cool:

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία

Last edited by a moderator:
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com