tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Οι mods εχουν γενικη συνελευση... ειναι ολοι on.
Προφανως ετσι ειναι. Απλως θα ηθελα μια πιο αξιοπιστη πηγη. (Δε μου παει η καρδια να αναρτησω αυτο το link στο προφιλ μου στο facebook. Αν το ξαναβρεις σε καποιο πιο κοσμια ιστοσελιδα ενημερωσε με! )Γνωρίζω άτομο από τη λίστα και μου επιβεβαίωσε το ποσό που αναγράφεται δίπλα στο όνομά του μέχρι και το τελευταίο ευρώ... αυτό και το γεγονός ότι κανείς από αυτούς τα ονόματα των οποίων παρουσιάζονται σε αυτή τη λίστα δεν έχει βγει να διαψεύσει, με κάνουν να μην έχω αμφιβολίες περί της ορθότητάς της.
Κοίτα και το προφητικό άρθρο στις 03/12/2010, προτού σκάσει το σκάνδαλο με τον 9,84...
Κακλαμάνης: Λιγότερα χρήματα στους παιδικούς σταθμούς, έξτρα κονδύλι για τον 9,84 | TVXS.gr
Τώρα πες μου, το μάτι σου που έπεσε πρώτο, στην Τζούλια ή στον΄γυμνό άντρα?Κι όμως δίπλα στα δημοφιλή εμφανίζεται και πάλι η Τζούλια, βέβαια εμφανίζεται κι ο κύριος που κυκλοφορεί γυμνός στην Αθήνα
Δίκιο έχεις.Μήπως, λέω μήπως, αυτή την έγκυρη πηγή που ψάχνεις δεν θα τη βρεις ποτέ, μιά και σχεδόν το σύνολο αυτών που είναι στη λίστα είναι KAI "έγκυροι" δημοσιογράφοι;Να ρωτησω κατι: Υπαρχει καποιο πιο εγκυρο site το οποιο να αναφερει αυτη την ιδια λιστα; Πχ το site του σταθμου 984 η του Δημου Αθηναιων; Απο μια προχειρη ερευνα δεν μπορεσα να βρω τιποτε.
Οσο ναναι δε μπορω να θεωρησω σοβαρο ενα μπλογκ το οποιο σε διπλανη στηλη διαφημιζει τα βιντεο της Αλεξανδρατου και της Ντουβλη.
Δεν ειναι οτι αμφισβητω τη λιστα-πιθανοτατα να ειναι απολυτως ορθη- ειναι που θελω να την βρω απο πιο εγκυρη πηγη.
Οι mods εχουν γενικη συνελευση... ειναι ολοι on.
Ναι,αλλά επειδή εδω είναι Ελλάδα, λέω... μήπως... κάποιος έμπειρος δημοσιογράφος δεν άφησε τον άπειρο δημοσιογράφο να ανεβάσει την απόφαση;Ετσι ειναι βεβαια. Μονο που εδω ομως Ανάρτηση Αποφάσεων στο Διαδίκτυο | ΔΕΡΑ 9,84 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ δεν χρειαζεται και κανενας εμπειρος δημοσιογραφος για να ανεβασει την αποφαση.