• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Οφ τοπικ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Οι mods εχουν γενικη συνελευση... ειναι ολοι on.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Γνωρίζω άτομο από τη λίστα και μου επιβεβαίωσε το ποσό που αναγράφεται δίπλα στο όνομά του μέχρι και το τελευταίο ευρώ... αυτό και το γεγονός ότι κανείς από αυτούς τα ονόματα των οποίων παρουσιάζονται σε αυτή τη λίστα δεν έχει βγει να διαψεύσει, με κάνουν να μην έχω αμφιβολίες περί της ορθότητάς της.

Κοίτα και το προφητικό άρθρο στις 03/12/2010, προτού σκάσει το σκάνδαλο με τον 9,84...
Κακλαμάνης: Λιγότερα χρήματα στους παιδικούς σταθμούς, έξτρα κονδύλι για τον 9,84 | TVXS.gr
Προφανως ετσι ειναι. Απλως θα ηθελα μια πιο αξιοπιστη πηγη. (Δε μου παει η καρδια να αναρτησω αυτο το link στο προφιλ μου στο facebook. Αν το ξαναβρεις σε καποιο πιο κοσμια ιστοσελιδα ενημερωσε με! )

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Επισης υπαρχει και το θεμα πως ο Θυμιος Καρακατσανης του 9,84 μπορει να μην ειναι ο γνωστος σε ολους μας ηθοποιος (μπορει και να ειναι αλλα δεν διευκρινιζεται αλλη επαγγελματικη ιδιοτητα για να καταλαβουμε αν ειναι αυτος).
Παντως το μεγαλυτερο προβλημα εδω ειναι η σπαταλες της προηγουμενης διοικησης του 9,84 και λιγοτερο τα μεμονωμενα ατομα (εμενα αν μου βγαζαν ενα κονδυλι 2500/μηνα θα το παιρνα, εσεις να μην το δεχοσασταν και να καντε τους ηθικους).

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Κι όμως δίπλα στα δημοφιλή εμφανίζεται και πάλι η Τζούλια, βέβαια εμφανίζεται κι ο κύριος που κυκλοφορεί γυμνός στην Αθήνα:bleh::haha:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Κι όμως δίπλα στα δημοφιλή εμφανίζεται και πάλι η Τζούλια, βέβαια εμφανίζεται κι ο κύριος που κυκλοφορεί γυμνός στην Αθήνα:bleh::haha:
Τώρα πες μου, το μάτι σου που έπεσε πρώτο, στην Τζούλια ή στον΄γυμνό άντρα? :D

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Παντως λογικα αυτη η αποφαση του Δημου δε θα επρεπε να εχει δημοσιευθει τουλαχιστον εδω; Ανάρτηση Αποφάσεων στο Διαδίκτυο | ΔΕΡΑ 9,84 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ

Και εδω που τα λεμε οταν στα πιο σημαντικα νεα η ιστοσελιδα αυτη βαζει αρθρο "τι ειπε ο Νοστραδαμος για το τσουναμι και την εποχη μας σε βιντεο" ε... ακομη και αν δεν εχει την Τζουλια και την Ντουβλη, παλι ζοριζομαι αν το ανεβασω!

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Να ρωτησω κατι: Υπαρχει καποιο πιο εγκυρο site το οποιο να αναφερει αυτη την ιδια λιστα; Πχ το site του σταθμου 984 η του Δημου Αθηναιων; Απο μια προχειρη ερευνα δεν μπορεσα να βρω τιποτε.
Οσο ναναι δε μπορω να θεωρησω σοβαρο ενα μπλογκ το οποιο σε διπλανη στηλη διαφημιζει τα βιντεο της Αλεξανδρατου και της Ντουβλη.
Δεν ειναι οτι αμφισβητω τη λιστα-πιθανοτατα να ειναι απολυτως ορθη- ειναι που θελω να την βρω απο πιο εγκυρη πηγη.
Δίκιο έχεις.Μήπως, λέω μήπως, αυτή την έγκυρη πηγή που ψάχνεις δεν θα τη βρεις ποτέ, μιά και σχεδόν το σύνολο αυτών που είναι στη λίστα είναι KAI "έγκυροι" δημοσιογράφοι; :rolleyes:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Ετσι ειναι βεβαια. Μονο που εδω ομως Ανάρτηση Αποφάσεων στο Διαδίκτυο | ΔΕΡΑ 9,84 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ δεν χρειαζεται και κανενας εμπειρος δημοσιογραφος για να ανεβασει την αποφαση.
Ναι,αλλά επειδή εδω είναι Ελλάδα, λέω... μήπως... κάποιος έμπειρος δημοσιογράφος δεν άφησε τον άπειρο δημοσιογράφο να ανεβάσει την απόφαση;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος