MarieAries
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Δυτική Αφρική
Φανταστικές εμπειρίες!!!! Το παραμύθι του κόσμου...
Εικόνες από άλλη εποχή!
Φανταστικές εμπειρίες!!!! Το παραμύθι του κόσμου...
Τη μύγα δε σχολίασες και ανησυχώ....μήπως τις συνήθισες τελικά?Ιστοριάρα και απίθανες φωτογραφίες. Από δω και πέρα θα τρώμε στα πατώματα. Τέλος!
Γιατί να κλείσει και να μη συμπεριλάβει και τον βορρά;Ας κλείσει επιτέλους αυτή η ιστορία, σα να τράβηξε πολύ!
Χεχεχε, αυτές είναι συναντήσεις!!!!Το ταξίδι στην Μαυριτανία συνεχίστηκε για σχεδόν 12 μέρες ακόμα.
Πέρασα από την πόλη Ατάρ, έμεινα στις 2 αρχαίες πόλεις Chinguetti και Ouadane, στην όαση Terjit, όπου γνώρισα τυχαία και τον @Vito , έζησα 2 ημέρες σε καταυλισμό νομάδων στην μέση της ερήμου, διέσχισα τη Σαχάρα με το μεγαλύτερο εμπορικό τρένο του κόσμου και συνέχισα για Σενεγάλη και Γκάμπια.
Έτοιμη είμαι, μια φθηνή πτήση να βρω και έφυγα!!!Χεχεχε, αυτές είναι συναντήσεις!!!!
Αντέ στην επόμενη δυτικοαφρικανική περιπέτεια!!! (Σου έχω κονέ για τη Λιβερία!)
Συμφωνώ! Να στρωθεί και να γράφει για όλα δίχως αύριοΓιατί να κλείσει και να μη συμπεριλάβει και τον βορρά;
Αρέσει αφού!
Συμφωνώ! Να στρωθεί και να γράφει για όλα δίχως αύριο
Αχαχαχα, καλά τα λέτε και οι δυο σας. Έχω και ένα μπλογκ να συντηρήσω, και αυτό το άρθρο δεν το έχω ανεβάσει καν ακόμα εκεί. Αν είχα περισσότερο χρόνο θα το έκανα.Γιατί να κλείσει και να μη συμπεριλάβει και τον βορρά;
Αρέσει αφού!
Ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι!Υπεριστορία! Μας ταξίδεψες βραδυάτικα...