• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Οταν το θρασος δεν εχει ορια...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Λείπουν 2.888.906 εγγεγραμμένοι που αδιαφόρησαν πλήρως για την "δημοκρατική" διαδικασία σου.

Η προβολή δε του αριθμού αυτών που ψήφισαν το κυβερνών κόμμα στο συνολικό εκλογικό σώμα -αφήνω έξω το σύνολο της κοινωνίας που είναι ακόμα μεγαλύτερο- ακουμπάει οριακά το 30%.

Φάτε αστική δημοκρατία και καλή χώνεψη.

Ο Πάγκαλος και το σινάφι του από την πολλή δημοκρατία έγινε έτσι.

Το τι ακούς και τι δεν ακούς βερεσέ Travellier ποσώς με ενδιαφέρει.Δεν πα να κλείσεις και τα αυτιά σου εντελώς το ίδιο ακριβώς μου κάνει.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Η προβολή δε του αριθμού αυτών που ψήφισαν το κυβερνών κόμμα ...
Γιατί, το DNA των άλλων, αυτών που ψήφισαν το πρώην κυβερνόν κόμμα, είναι φτιαγμένο από διαφορετικής υφής υλικά? Άσ' τα φίλε μου, όλοι μας την έχουμε λερωμένη τη φωλιά μας λίγο ή περισσότερο, σ' αυτό πατάνε, αυτό εκμεταλλεύονται, γι αυτό και οι αντιδράσεις έχουν (μόνο) αυτήν την ένταση, κλπ. κλπ. , τα ξέρεις τώρα, τι να τα ξαναλέμε, για να "φτιαχνόμαστε" και να "ξεχαρμανιάζουμε" απλώς?

Traveller

Member
Λείπουν 2.888.906 εγγεγραμμένοι που αδιαφόρησαν πλήρως για την "δημοκρατική" διαδικασία σου.
Βεβαιότατα... μέσα σε αυτούς ήταν αυτοί που έλειπαν ταξίδι, αυτοί που ήταν σε νοσοκομεία, οι υπερήλικες που δεν μπορούσαν να πάνε και βεβαίως οι πεθαμένοι που δεν διαγράφηκαν από τους εκλογικούς καταλόγους...

Η προβολή δε του αριθμού αυτών που ψήφισαν το κυβερνών κόμμα στο συνολικό εκλογικό σώμα -αφήνω έξω το σύνολο της κοινωνίας που είναι ακόμα μεγαλύτερο- είναι χαμηλότερη του 30%.
Τι υπέροχο νέο!! Εννοούσες δηλαδή να πνίξουμε στις δεξαμενές μόνο τις κεφαλές του κυβερνώντος κόμματος? Οι υπόλοιποι δηλαδή παίρνουν συχωροχάρτι?

Φάτε αστική δημοκρατία και καλή χώνεψη.
Εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά... maltakias μη αστική δημοκρατία στον κόσμο μας υπάρχει μόνο στην Κίνα, στο Λάος, την Κούβα σε μερικές μπανανίες της Αφρικής και βέβαια στην ηρωική Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας... αν είναι να ζήσω σε μια τέτοιου είδους δημοκρατία προτιμώ την δική μας την αστική και μάλιστα με αρχηγό τον Πάγκλο κι ας βαρυστομαχιάσω...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μάλλον δεν έπιασες το πνεύμα μου φίλε babaduma.Στην δήθεν δημοκρατική διαδικασία αναφέρομαι κι όχι στις παρατάξεις που συμμετέχουν στο εκλογικό πανηγύρι.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού

Για να μην βαρυστομαχιάσεις Trav.

Όσο για τις αναλύσεις σου.....αν επιχειρηματολογείς απέναντί μου με όρους αντιμετώπισης του ΠΑΜΕ,κράτα τα λόγια σου για κάποιον άλλο συμπαθή κατά τα άλλα φίλο του φόρουμ.

Traveller

Member
Συγνώμη πανμέγιστε maltakias... εσύ πρεσβεύεις λαμπρά ιδανικά που ουδείς τα καταλαβαίνει, ουδείς προσπάθησε ποτέ να τα υλοποιήσει και ουδείς πλην εσού και μερικών άλλων δεκάδων παγκοσμίως τα ασπάζεται... είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι η πάνσοφη ιντελιγκέντσια που εκπροσωπείς μάχεται άοκνα για τα λαϊκά συμφέροντα πολεμώντας διαρκώς με συνέπεια λόγου και έργων την αστική δημοκρατία προσδοκώντας σε μια διαρκή επανάσταση που στο περασμά της θα σαρώσει την σάπια κοινωνία μας... η λεπτομέρεια ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για εσάς, κανείς δεν σας υπολογίζει και φυσικά όλοι σας παίρνουν στο ψιλό είναι ελάχιστη... συνεχίστε τον αγώνα... σκορπίζεται άφθονο γέλιο...

υ.γ. αν και είμαι μίλια μακριά από τις απόψεις και ιδέες του Σταλινικού ντόπιου κομμουνιστικού κόμματος θα πω ότι να πουλάνε 10-20 τυχαίοι "επαναστάτες" του γλυκού νερού ιδεολογία στο ΚΚΕ που πράγματι έχει κάνει αγώνες για να καλυτερέψει η ζωή στην Ελλάδα δεν το θέλει ούτε ο Θεός ούτε ο διάολος... ζήσε στο ροζ συνεφάκι της επανάστασης σου λοιπόν "σύντροφε" και άσε το ΚΚΕ στην ησυχία του...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Να σημειωθεί η ημέρα και ώρα που ο Traveller είπε "άσε το ΚΚΕ ήσυχο"!!!

Τώρα μαθήματα του τι επιτρέπεται να λέω δεν παίρνω από κανέναν,πόσο μάλλον από εσένα.Ούτε το έπαιξα ιντελιγκέντσια (μου αρέσουν οι σύγχρονοι όροι που χρησιμοποιείς) προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Αλλά γιατί δυσκολεύεσαι να δεχτείς ότι μπορούν να έχουν κι άλλοι γνώμη σε αυτό το φόρουμ σε οποιοδήποτε θέμα χωρίς να λοιδορούνται από εσένα,το αναρωτιούνται πολλοί.Την απάντηση μόνο εσύ την ξέρεις βέβαια και αυτός που σε κουράρει.

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
"μαζι τα φάγαμε" δήλωσε ο Θ.Παγκαλος
Θ. Πάγκαλος: Τα λεφτά τα «φάγαμε» όλοι μαζί - 21/9/2010 4:31:00 μμ
τωρα είναι σοβαρη απάντηση πολιτικού;επειδη λέει εμεις σαν λαος απαιτουσαμε να μας διορίσουν; και αυξήσεις ζητήσαμε αλλα δεν μας τις δώσανε , οπως και πολλά άλλα!!δηλαδη δεν εχουν πολιτικό σθένος;Εντάξει, σαν λαος δεν είμαστε και οι καλύτεροι και οι πολιτικοι είναι ενα μερος απο εμας, ειμαστε οτι ψηφίζουμε...

εγω δεν εχω φάει τίποτα!δεν πληρώνω τίποτα!

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ή όπως γράφει σήμερα ο καιρός της "Ε".

"Όλοι μαζί τα.....φάγατε,οι άλλοι αδυνατίζουν".

Traveller

Member
Αλλά γιατί δυσκολεύεσαι να δεχτείς ότι μπορούν να έχουν κι άλλοι γνώμη σε αυτό το φόρουμ σε οποιοδήποτε θέμα χωρίς να λοιδορούνται από εσένα,το αναρωτιούνται πολλοί.Την απάντηση μόνο εσύ την ξέρεις βέβαια και αυτός που σε κουράρει.
Καμιά δυσκολία δεν έχω αγαπητέ στο να δεχθώ αντίθετες απόψεις και πολύ περισσότερο καμιά όρεξη δεν έχω να πείσω κανέναν να ασπαστεί τις δικές μου...

Μην κατηγορείς εμένα άδικα που οι απόψεις σου προκαλούν την ιλαρότητα και τον γέλωτα... οι ατάκες σου περί καταστροφής της αστικής δημοκρατίας και το πνίξιμο όλων των πολιτικών σε πισίνες εκτός από γραφικές, φαιδρές και λαϊκίστικες αγγίζουν τα όρια της παραφροσύνης... τις πιστεύεις καλά κάνεις, τι με νοιάζει εμένα τι πιστεύει ο κάθε γραφικός που την έχει δει επαναστάτης, αλλά αν τις προπαγανδίζεις ανερυθρίαστα σε ένα φόρουμ λυπάμαι δεν μπορούν να μείνουν ασχολίαστες... το αυτό υποστηρίζει μαζί με αυτόν που με κουράρει και η πλειοψηφία των Ελλήνων...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
το αυτό υποστηρίζει μαζί με αυτόν που με κουράρει και η πλειοψηφία των Ελλήνων...
Της οποίας είσαι ο απόλυτος εκφραστής προφανώς,αφού με τόση ευκολία την επικαλείσαι και την εκπροσωπείς.

Δεν είναι να αναρωτιέσαι γιατί τα πάμε τόσο καλά σε όλους τους τομείς ως έθνος λοιπόν.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom