renata
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- μαλαισία
εγω ρε παιδια οταν τράβηξα ημουνα μονη μου βγήκε και σουπερ..ηταν σουρουπο..
Είχαμε άλλη εμπειρία, τι να κάνουμε...εμείς σε καρέκλες, με καφεδάκι στο χέρι και ανεμπόδιστη θέα και όχι "ώρες πριν", καμία σχέση. Και παρόλο το κόσμο, το θέαμα είναι άχαστο...Α πα πα... Δεν. Ωραία είναι, μαγικά δεν είναι. Για τη σούπερ φωτογραφία με το τρίποδο είναι, αλλά θα πρέπει να στηθείς στο σωστό σημείο ώρες πριν για να προλάβεις τη θέση. Άσε που σιχτιρίζεις από την πολυκοσμία, ένα τεράστιο τσούρμο που όλοι κρατάνε συνεχώς ψηλά μια μηχανή/κινητό/ipad.
Νομίζω το "χαράματα στο ναό" έγινε μόδα από τους ξεναγούς που θέλουν να τελειώνουν τη δουλειά νωρίς...
Ακριβώς. Το απόγευμα, με τον ήλιο στα δυτικά, είναι πολύ καλύτερη ώρα για (γενική/τουριστική) φωτογράφιση...εγω ρε παιδια οταν τράβηξα ημουνα μονη μου βγήκε και σουπερ..ηταν σουρουπο..
Ή και περισσότερες από μία φωτό (από το ξημέρωμα και όχι μόνο):Και το σούρουπο πρέπει να είναι πολύ όμορφα, καμία αντίρρηση. Πάρτε μία φωτό το ξημέρωμα τώρα
μόνο εγώ δεν βλέπω την φωτό ???Και το σούρουπο πρέπει να είναι πολύ όμορφα, καμία αντίρρηση. Πάρτε μία φωτό το ξημέρωμα τώρα