Nedelja
Moderator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Whole Africa,Cuba
Η Σλοβενία τελικά θα παίξει? Αν ναι έχω κάποιες σπίτι τώρα δουλευώ (και καλά...), ελπίζω να έχω και internet γιατί η HOL @#%%!
βαλε καλε να δουμε! η ιδια η Σλοβενια δεν θελει να αποκαλειτα Βαλκανικη χωρα, αλλα δεν πειραζει!!! δωσε φωτοΗ Σλοβενία τελικά θα παίξει? Αν ναι έχω κάποιες σπίτι τώρα δουλευώ (και καλά...), ελπίζω να έχω και internet γιατί η HOL @#%%!
οι Σλοβενοι γενικα ειναι λιγο ψωνισμενοι και την εχουν δει καπως με την χωρα τους,αλλα τελοσπαντων .. Αυτο που με εντυπωσιασε ειναι οτι ειναι βουτηγμενη στο πρασινο (περιπου το 60 % της χωρας συμφωνα με στοιχεια) και τιποτε αλλο .. Γενικα ομως αδιαφορη χωρα (για εμενα τουλαχιστον)βαλε καλε να δουμε! η ιδια η Σλοβενια δεν θελει να αποκαλειτα Βαλκανικη χωρα, αλλα δεν πειραζει!!! δωσε φωτο
Γεωγραφικά, μικρό μέρος της Σλοβενίας, όπως μικρό μέρος και της Ρουμανίας ανήκουν στη Βαλκανική Χερσόνησο.Η Σλοβενία τελικά θα παίξει?
οι Σλοβενοι γενικα ειναι λιγο ψωνισμενοι και την εχουν δει καπως με την χωρα τους,αλλα τελοσπαντων .. Αυτο που με εντυπωσιασε ειναι οτι ειναι βουτηγμενη στο πρασινο (περιπου το 60 % της χωρας συμφωνα με στοιχεια) και τιποτε αλλο .. Γενικα ομως αδιαφορη χωρα (για εμενα τουλαχιστον)
Ακριβώς!Συγνώμη ρε παιδιά αλλά θα διαφωνήσω, αδιάφορη ως προς τι? Το απίστευτο φυσικό τοπίο, τις λίμνες, τα σπήλαια? Για εμένα σαν χώρα ήταν αποκάλυψη από φυσική ομορφιά και οι άνθρωποι ευγενέστατοι...
Βαλκάνια σίγουρα δεν είναι και γι αυτό και ρώτησα αν τελικά θα παίξει στο post, αλλά μια χώρα με τόσο πράσινο και τόσα πολλά πράγματα να δεις πάντα σε επίπεδο φυσικής ομορφιάς δε νομίζω οτι πρέπει να τη χαρακτηρίζουμε αδιάφορη...Ακριβώς!
Βαλκάνια δεν είναι!
Πηγα Λιουμπλιανα,πηγα Μαριμπορ και εχω κανει και οδικως αρκετα χιλιομετρα μεσα στην Σλοβενια .. Για το φυσικο τοπιο το ανεφερα και εγω,λιμνες και σπηλαια δεν εχω παει και δεν εχω δει οποτε δεν εχω αποψη .. Για τους ανθρωπους ομως δεν θα συμφωνησω,δεν ειναι σαν τους Σερβους .. Ο καθενας με τις εμπειριες του και τις αποψεις του ...Συγνώμη ρε παιδιά αλλά θα διαφωνήσω, αδιάφορη ως προς τι? Το απίστευτο φυσικό τοπίο, τις λίμνες, τα σπήλαια? Για εμένα σαν χώρα ήταν αποκάλυψη από φυσική ομορφιά και οι άνθρωποι ευγενέστατοι...
Πάλι off topic θα το κάνουμε μου φαίνεται...Πηγα Λιουμπλιανα,πηγα Μαριμπορ και εχω κανει και οδικως αρκετα χιλιομετρα μεσα στην Σλοβενια .. Για το φυσικο τοπιο το ανεφερα και εγω,λιμνες και σπηλαια δεν εχω παει και δεν εχω δει οποτε δεν εχω αποψη .. Για τους ανθρωπους ομως δεν θα συμφωνησω,δεν ειναι σαν τους Σερβους .. Ο καθενας με τις εμπειριες του και τις αποψεις του ...