varioAthens
Member
Παρακολουθω την τελετη εναρξης και βρε παιδια… δεν ειναι αβολο που αντι να παρελαυνουν οι αθλητες μεσα στο σταδιο υπο τις επευφημιες του κοσμου, περιδιαβαινουν τον Σηκουανα με μπατω μους;
Ήταν μπροστά αλλά τον έκρυβε η σημαία όντως.Τον Γιάννη ως σημαιοφόρος μας δεν τον είδα πάντως στο πρώτο πλοιάριο. Ή γκαβός είμαι ή η ξένη τηλεοπτική μετάδοση φταίει απ όπου παρακολουθώ την τελετή έναρξης.
Αυτό άξιζε όντως αλλά γενικά διαφωνώ.Εμένα μου αρέσει η έναρξη από το ποτάμι. Χάνει λίγο λόγω κλασσικού παριζιανικου καιρού.
Για τους Gojira τα είχα γράψει στο τοπικ για ροκ αλλά δεν περίμενα τέτοιο έπος! Να παίζουν στα παράθυρα της conciergerie με την Αντουανέτα στο παράθυρο να κρατάει το κομμένο της κεφάλι. Απίθανα πράγματα. Θα το λιώσω αυτό το βιντεακι.
Η ιδέα με τις βάρκες μου άρεσε. Όπως φυσικά και οι Gojira.Αυτό άξιζε όντως αλλά γενικά διαφωνώ.
Αυτό με τις βάρκες έδωσε ωραία τηλεοπτικά πλάνα αλλά τουλάχιστον οι Έλληνες χάσαμε την ευκαιρία να ανατριχιάσουμε καμαρώνοντας το Γιάννη να μπαίνει πρώτος στο στάδιο με την υπόλοιπη αποστολή.
Η τέχνη ακροβατεί με το κιτς.
Καν καν στην τελετή έναρξης;;
Και ένα σωρό άλλα...
Οκ η Γαλλία τους φιλοξενεί, έχει κ μόδα, έχει κ πολλά, αλλά το κέρατό μου δε βλέπω τίποτα που να θυμίζει Ολυμπιακό ιδεώδες, την κοιτίδα του πολιτισμού, αρμονία κ καλαισθησία . Κοινώς αηδία. Γνώμη μου.
Μόλις το είδα! Απίστευτο...!Εμένα μου αρέσει η έναρξη από το ποτάμι. Χάνει λίγο λόγω κλασσικού παριζιανικου καιρού.
Για τους Gojira τα είχα γράψει στο τοπικ για ροκ αλλά δεν περίμενα τέτοιο έπος! Να παίζουν στα παράθυρα της conciergerie με την Αντουανέτα στο παράθυρο να κρατάει το κομμένο της κεφάλι. Απίθανα πράγματα. Θα το λιώσω αυτό το βιντεακι.