thanos75
Member
Ακριβώς αυτό που λέει η paefstra ισχύει. Εάν αποφασίσεις να την παραδώσεις (χωρίς χρέωση) για να μην την σέρνεις ή γιατί έχεις διάφορα μπουκάλια με υγρά μέσα (κρέμες/αρώματα κλπ), τότε στην ζυγίζουν, αλλά και εκεί τα πράγματα ψιλοελαστικά είναι. Θα σας πω και μια πολύ πρόσφατή μου εμπειρία. Πριν ένα μήνα ταξίδεψα με την αδερφή μου από Αλεξ/πολη για Αθήνα. Και οι 2 την παραδώσαμε, αλλά της αδερφής μου ζύγιζε 9 κιλά και κάτι γραμμάρια. Ο γοητευτικότατος κατά τα άλλα υπάλληλος στο counter της Αλεξ/πολης την ρωτάει με ολίγον στόμφο:
"Κυρία μου γνωρίζετε ότι το όριο της χειραποσκευής στην Aegean/Olympic είναι 8 κιλά?"
Η αδερφή μου απαντάει:
"Το γνωρίζω, όμως εάν ήσασταν γυναίκα θα με καταλαβαίνατε"
Ο τύπος απαντάει:
"Τέλος πάντως, ένα κιλό είναι δεν βαριέσαι"
Με άλλα λόγια υπάρχει ελαστικότητα, εξαρτάται όμως και σε ποιόν θα πέσεις και από το πόσα κιλά παραπάνω είναι η χειραποσκευή σου. Σε κάθε περίπτωση, εάν νοιώθεις ότι ξεφεύγει λίγο στα κιλά και έχεις βολέψει κάπως αλλιώς τυχόν μπουκάλια με υγρά, καλύτερα,πάρε την στο αεροπλάνο
"Κυρία μου γνωρίζετε ότι το όριο της χειραποσκευής στην Aegean/Olympic είναι 8 κιλά?"
Η αδερφή μου απαντάει:
"Το γνωρίζω, όμως εάν ήσασταν γυναίκα θα με καταλαβαίνατε"
Ο τύπος απαντάει:
"Τέλος πάντως, ένα κιλό είναι δεν βαριέσαι"
Με άλλα λόγια υπάρχει ελαστικότητα, εξαρτάται όμως και σε ποιόν θα πέσεις και από το πόσα κιλά παραπάνω είναι η χειραποσκευή σου. Σε κάθε περίπτωση, εάν νοιώθεις ότι ξεφεύγει λίγο στα κιλά και έχεις βολέψει κάπως αλλιώς τυχόν μπουκάλια με υγρά, καλύτερα,πάρε την στο αεροπλάνο