gianni1966
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατρεμενη Αβανα...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερικη(Περου,Βολιβια)
Αυτο που θελω να πω Traveller, ειναι ξεκαθαρο....Οτι καρτελ και μονοπωλια, στρεβλωνουν την αγορα και τον ανταγωνισμο. Και εχω πλειστα παραδειγματα σε πολλους τομεις, σε αυτην την χωρα, οπως γαλα, καυσιμα και λοιπα...Οσο για το αν δημιουργω εντυπωσεις, να σε ενημερωσω οτι καμμια εντυπωση δεν θελω να δημιουργησω. Να σου πω μονο, οτι αναζητωντας εισιτηριο one way για Θεσ/νικη, μεσω του skyscanner, το βρηκα στην καταπληκτικη τιμη των 114 ευρω...και μην μου πεις οτι τον Αυγουστο τοσο παιζουν οι τιμες, γιατι οπως προειπα, μιλω για one way διαδρομη....Οσο για τις επιδοτησεις των αγονων γραμμων, θεωρω απαραδεκτο ο καθε κυριος Βγενοπουλος να εισπρατει την κρατικη επιδοτηση και να μου εχει το Αθηνα-Λερος 185 ευρω και το Αθηνα-Λημνος 200 ευρω! Στην τελικη, ας βαλει τις τιμες σε οποιο υψος γουσταρει, οχι ομως με τα χρηματα της κρατικης επιδοτησης, που ειναι χρηματα των Ελληνων φορολογουμενων.. Οσο για το ποσες εταιρειες, αντεχει η εσωτερικη αγορα, αυτο θα το καθορισει μονο ο ανταγωνισμος και η ελευθερη αγορα. Εμενα, σαν επιβατη, αυτο που μ'ενδιαφερει ειναι να πετω με ασφαλεια και με λογικες τιμες. Κι αν αυτοι οι ''κυριοι'', νομιζουν οτι σε καιρους τετοιας τρομακτικης κρισης, μπορουν να χρεωνουν τον ''κουκο αηδονι'', για να ταξιδεψει καποιος στην Ελλαδα, ας πετανε μονοι τους...η ας κλεισουν τα μαγαζακια τους. Ειναι σιγουρο, οτι καποιοι αλλοι επιχειρηματιες, θα ερθουν στην θεση τους, γιατι παντα η αγορα εχει την δυναμικη της αυτορυθμισης, αρκει να λειτουργει με ορους πραγματικα ανοικτους και αντιμονοπωλιακους...