• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ολική έκλειψη Ηλίου

getxowoman

Member
Θα πραγματοποιηθεί την ώρα του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στα Νησιά του Πάσχα.
Μία μακρά και ολική έκλειψη ηλίου πρόκειται να «επισκιάσει» τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στη Νότιο Αφρική σε άλλα μέρη του κόσμου, όπου αρκετοί προνομιούχοι ευελπιστούν ότι το μοναδικό τούτο θέαμα δεν πρόκειται να επηρεασθεί από τον άστατο καιρό στη Γαλλική Πολυνησία, και ιδιαίτερα στη Νήσο του Πάσχα.
Την ώρα που ο υπόλοιπος πλανήτης θα βρίσκεται καθηλωμένος για το εναρκτήριο λάκτισμα του τελικού Ολλανδίας-Ισπανίας στη Νότιο Αφρική (στις 21.30, ώρα Ελλάδος), οι κάτοικοι της Ταϊτής θα βρίσκονται στους δρόμους για να παρατηρήσουν την έβδομη ολική έκλειψη ηλίου στον 21ο αιώνα.

H συνέχεια εδώ:kathimerini.gr - Ολική έκλειψη Ηλίου

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Έχω έναν φίλο που συνοδεύει το μοναδικό ελληνικό γκρουπ για την έκλειψη στο νησί του Πάσχα. Τύχη βουνό!
Μου έλεγε ότι οι κρατήσεις έγιναν και ΠΡΟΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ (!) από το 2008.
Πολύ λίγοι τυχεροί μπόρεσαν να πάνε λόγω της απόστασης, του κόστους και της πληρότητας των αεροπλάνων και των ξενοδοχείων.

GTS

Member
Το θέαμα μιας ολικής έκλειψης ηλίου είναι μοναδικό και σίγουρα από τα πράγματα που κάποιος πρέπει να δει πριν δει τα ραδίκια ανάποδα...ιδίως σε ένα τέτοιο μαγικό μέρος όπου γίνεται σήμερα, είναι εμπειρία αξέχαστη

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Έχω έναν φίλο που συνοδεύει το μοναδικό ελληνικό γκρουπ για την έκλειψη στο νησί του Πάσχα. Τύχη βουνό!
Μου έλεγε ότι οι κρατήσεις έγιναν και ΠΡΟΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ (!) από το 2008.
Πολύ λίγοι τυχεροί μπόρεσαν να πάνε λόγω της απόστασης, του κόστους και της πληρότητας των αεροπλάνων και των ξενοδοχείων.
επρεπε να το ξεραμε και εμεις απο τοτε και να πηγαιναμε .. πολυ τυχερος ο φιλος σου οντως ....

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
Τα νέα που μου έστειλε ο φίλος είναι εξαιρετικά.
Αραιή συννεφιά στην αρχή, και μια πετυχημένη παρατήρηση, που συνοδεύτηκε απο παρατεταμένα χειροκροτήματα.
Εννιά έλληνες μέσα σε χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο...
Τιμή που πλήρωσαν? Μόνο 5.500 ευρωπουλάκια το άτομο, με προκαταβολές που δεν επιστρέφονταν από το 2008 και εξόφληση τον Δεκέμβριο του 2009!!!!!!
Δόθηκε μεγάλη μάχη για την εξασφάλιση των εισιτηρίων ( που τα τελευταία εξαντλήθηκαν πέρσι με τιμές μέχρι 4.000 το ένα!!!!) και των ξενοδοχείων που τριπλασίασν τις τιμές τους.
Έχω πετύχει την έκλειψη στην έρημο της Λιβύης και πιστέψτε με, δεν υπάρχει τίποτα πιο συγκλονιστικό.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Τα νέα που μου έστειλε ο φίλος είναι εξαιρετικά.
Αραιή συννεφιά στην αρχή, και μια πετυχημένη παρατήρηση, που συνοδεύτηκε απο παρατεταμένα χειροκροτήματα.
Εννιά έλληνες μέσα σε χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο...
Τιμή που πλήρωσαν? Μόνο 5.500 ευρωπουλάκια το άτομο, με προκαταβολές που δεν επιστρέφονταν από το 2008 και εξόφληση τον Δεκέμβριο του 2009!!!!!!
Δόθηκε μεγάλη μάχη για την εξασφάλιση των εισιτηρίων ( που τα τελευταία εξαντλήθηκαν πέρσι με τιμές μέχρι 4.000 το ένα!!!!) και των ξενοδοχείων που τριπλασίασν τις τιμές τους.
Έχω πετύχει την έκλειψη στην έρημο της Λιβύης και πιστέψτε με, δεν υπάρχει τίποτα πιο συγκλονιστικό.
μαλλον δεν προκειται για την αποστολή του ΑΠΘ, με 3 άτομα, που διάβασα σήμερα στην εφημερίδα, σωστά?

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
Όχι. Πρόκειται για τις γνωστές γεωγραφικές αποστολές από τη Θεσσαλονίκη.
Μ'αυτούς πήγα και γω στο νησί του Πάσχα.

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Όχι. Πρόκειται για τις γνωστές γεωγραφικές αποστολές από τη Θεσσαλονίκη.
Μ'αυτούς πήγα και γω στο νησί του Πάσχα.
..
ειμαι σιγουρη πως ειναι ο γνωστος μου..ετσι? με αυτον πηγα και εγω στη Καππαδοκια για το ιδιο γεγονος και αυτο που θυμαμαι και νοιωθω ακομη ειναι η εντονη ψυχρα και τα σκυλια που αρχισαν να γαβγιζουν....

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
Μάλλον μιλάμε για τους ίδιους αγαπητή lullu.
Μου είχες πει ότι γνωρίζεις τον Πάνο.
Μ'αυτό το ταξίδι είναι στο νησί του Πάσχα για 9η φορά. ( Να πέσω στα πατώματα τώρα ή ύστερα? ).

Το εξαιρετικό και all time classic www.kanon.gr

Και τα νεότερα από την έκλειψη: Μια ώρα μετά, έπιασε βροχή....

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Μ'αυτό το ταξίδι είναι στο νησί του Πάσχα για 9η φορά. ( Να πέσω στα πατώματα τώρα ή ύστερα? ).

Μπορείς να πέσεις στο επιτρέπουμε :harakiri:!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.404
Νεότερο μέλος
eiriniX

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα