fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
μήπως να μετονομαστούμε από Ορθόδοξοι σε Ανορθόδοξοι;
Κύπρος? Βουλγαρία? Ρουμανία?Όλες οι ορθόδοξες χώρες πλην Ελλάδας (όπως πάντα εμείς κάνουμε τη διαφορά).
Ιδου Φενια ιδεα ωραια για να πολεμησεις την καταθλιψη των εορτων ...χωνεσαι στα κελαρια και το ριχνεις στα ουισκια !!!!Μπα,μάλλον Ορθόδοξοι Ορθόδοξοι θα ήταν καλύτερο.Αλλά μην το πάμε εκεί το θέμα,ας πούμε καλύτερα που μπορείς να πας για να γλυτώσεις τα Χριστούγεννα.
Πάντως αν ήταν να πάω Σκωτία και να αποφύγω την πολυκοσμία θα επέλεγα το "The Craigellachie Hotel" στο Speyside.Με ένα από τα καλύτερα whisky bars παγκοσμίως και σε απόσταση αναπνοής από δεκάδες αποστακτήρια της περιοχής.
Ουίσκι εγώ; ΠοτεΙδου Φενια ιδεα ωραια για να πολεμησεις την καταθλιψη των εορτων ...χωνεσαι στα κελαρια και το ριχνεις στα ουισκια !!!!
Κύπρος? Βουλγαρία? Ρουμανία?[/quote
Είσαι σε καλό δρόμο, την επόμενη φορά θα βρεις και τις υπόλοιπες.
ευχαριστώ πολύ Κύριε Καθηγητά.Κύπρος? Βουλγαρία? Ρουμανία?[/quote
Είσαι σε καλό δρόμο, την επόμενη φορά θα βρεις και τις υπόλοιπες.
Θύμιο είσαι σε λάθος τόπικ ....εδώ είναι για όσους θέλουν να αποφύγουν τα Χριστούγεννα ....εσύ να ανοίξεις ένα αντίθετο τόπικ '' που και πως θα περάσετε υπέροχα τα Χριστούγεννα'' θα σιγοντάρω και γώ (μπας και ανέβει λίγο η γενική διάθεση).....Τι γινεται ρε παιδια με αυτες τις ''γιορτες'' δλδ?Ολοενα ακουω απο πολλους πως τις βαριεται , τον κουραζουν , κλπ ... Μονο εμενα μου αρεσουν τα Χριστουγεννα ?? Οκ το Πασχα μου περναει λιγο αδιαφορο αλλα τα Χριστουγεννα μια το κρυο,(που φετος με την ελλειψη πετρελαιου για ευνοητους λογους) , μια τα λαμπιονια (που και αυτα θα ειναι λιγοτερα....) , μια τα δωρα που θα ανταλλαξουμε με συγγενης και φιλους .....Αυτο το τελευταιο ηταν το πιο αστειο !!!!!!
:xmas_mrgreen::xmas_mrgreen::xmas_mrgreen:
Χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!Πέθανα στα γέλια!!!!!!!!!!εμένα ο συζυξ είναι ο μπακαλιάρος και το αίσθημα η σκορδαλιά