• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Οι 25 καλυτερες παραλιες στον κοσμο απο το tripadvisor

ioannisp

Member
Επόμενο Ταξίδι
το σκέφτομαι ...
Τα αποτελέσματα βγαίνουν εντελώς πρόχειρα. Μην περιμένετε τίποτα σοβαρό.

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...

mariagl

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Δεν νομιζω οτι η λιστα βγηκε προχειρα, αυτα ψηφισαν τα μελη του tripadvisor. Μπορει εμεις να σνομπαρουμε την παραλια στην Σταλιδα γιατι ζουμε σε μια χωρα με μπολικο θαλασσινο νερακι, αλλα για τον Γερμανο ή τον Νορβηγο, Σουηδο Αγγλο που ηρθε διακοπες με την οικογενεια του και παραθερισε διπλα σε μια παραλια με καθαρο νερο, αναβαθα νερα για τα παιδια του και περασε καλα, η παραλια αυτη ηταν ολα τα λεφτα. Γιατι ψηφιζουν και τετοιοι τουριστες οχι μονο ηλικιωμενοι ή μεθυστακες. Δεν ειναι αναγκη μια παραλια να ειναι Μπαχαμες για να αρεσει. Και παρενθεση η Σκιαθος εχει πολυ καλες παραλιες.

kosdan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλαδα!!
Ταξίδι-Όνειρο
Διαστημα
Χαιρομαι που ο αγπημενος μου προορισμος ειναιμες στην 3αδα (Aruba) αλλα και επειδη εχω επισκεφτη αρκετες παραλιες (9)απο αυτες οπου ειναι στην 25αδα,απο την μια μερια.
Απο την αλλη με χαλαει(μην λεω ψεματα) που δεν εχουν καποια Ελλ. παραλια τουλαχιστον στην 10 ή 2-3 στην 25αδα.
Αλλα ετσι ειναι αυτα,business is business!!

alma

Member
Περίμενα η Ελλάδα να είχε περισσότερες στη λίστα.Πάντως το Μεξικό δεν πρέπει να έχει παράπονο.Εκπροσωπείται με αρκετές.

kosdan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλαδα!!
Ταξίδι-Όνειρο
Διαστημα
Εκπροσωπειται με πολλες το Μεξικο γιατι εκτος το οτι οντως εχει πολλες παραλιες μην ξεχνας 2 πραγματα,1ο το μεξικο ειναι κοντα στην αμερικη και πανε πολοι απο αυτους και 2ο το site ειναι αμερικανικο.
Εγω παντως σπανια βλαπω αμερικανους στην Ελλαδα για διακοπες,μονο γερμανους να περνουν μια σαλατα δια 4-5 και μια μπυρα το ιδιο,και γενικα ευρωπαιους αφου ειμαστε στην ευρωπη και υπαρχουν προσφορες ΜΟΝΟ για τους ξενους και οχι για τους Ελληνες

alma

Member
Το ξέρω.Είναι φυσικό.Δίπλα τους είναι το Μεξικό είναι και πιο οικονομικά για αυτούς.Μακάρι να μπορέσω κι εγώ να πάω κάποτε ειδικά στη Χερσόνησο Γιουκατάν.

kosdan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλαδα!!
Ταξίδι-Όνειρο
Διαστημα
.Μακάρι να μπορέσω κι εγώ να πάω κάποτε ειδικά στη Χερσόνησο Γιουκατάν.
Μα πας γιατι μην πας!! Απο εσενα εξαρτατε,μαλον και απο εσενα γιατι εχουν αλαξει πολυ τα πραγματα στην Ελλαδα εδω και 2 χρονακια.

Μακαρι να πας και θα δεις ποσο ομορφα ειναι αν και πιστευω οτι οπου και να πας ομορφα θα ειναι γιατι η καθε χωρα,το καθε μερος εχουν τη δικια τους ομορφια

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Και έλεγα να μήν το πώ, να μήν το πώ...
Πές ρε Κλεοπάτρα ότι έπρεπε να βάλουν τα Άπελλα (δε νομίζω πως χρειάζεται να αναφέρω που είναι)!!! :haha: :haha:
..πραγματι τα Απελλα ειναι σουπερ.οπως τα γνωρισα εγω το πολυ μακρινο 1988!!!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom