go2dbeach
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λατινική Αμερική
Jimmy πηγες προσφατα? Αυτο ειναι το νησακι που σταματουσαν τα εκδρομικα που πηγαιναν στα Πιπι και ειχαμε σταματησει κι εμεις. Τοτε δεν υπηρχε εστιατοριο στο βραχο , αλλα ενα ξυλινο μικρο μπαρακι παλαπα που απολαυσαμε ολομοναχοι. Τωρα σταματανε τα - μεγαλα - εκδρομικα και εχουν βαλει και ομπρελες ξαπλωστρες και γινεται ο χαμος δυστυχως! Το νησακι βεβαια ειναι πολυ ομορφο με απιστευτη αμμουδια και θαλασσα..Xenos το koh kai nok είναι όπως είπα ένα μικρό νησάκι κοντά στο λιμανι του πουκέτ (12km ανατολικά ψάξε το στο earthgoogleοι φοτο το αδικούν) . Το νησί είναι όλο λευκή άμμο και στην άκρη του έχει ένα μεγάλο βράχο στον οποίο επάνω βρίσκετε μια καλύβα εστιατόριο. Για να γυρίσεις όλο το νησί χρειάζεσαι 5 λεπτά. Η θάλασσα γαλαζοπράσινη και τα ψάρια δίπλα σου μπορίς να τα ακουμπίσεις
Το ιδιο λεμε , ειμαι σιγουρη και εχω τραβηξει και φωτο , αλλα ειμαι σε ολες μεσα .
GTS υπονοεις οτι δεν ειναι η Ελλαδα η ωραιοτερη με τις καλυτερες παραλιες στον κοσμο? Θα σε μαλωσω! Αντε Περχεντιαν ή χειροτερα στον Αγιο Δομηνικο να δεις χαλι!
Last edited by a moderator: