paefstra
Member
Εντάξει, άλλο εσύ! Συνταξιούχοι είναι, και που αποφασίζουν τέτοια ταξίδια, πάλι καλά...Οργανωμένο από Αθήνα? Τςςςςς....
Εγώ θα πάω Τουρκμενιστάν ημι-ανεξάρτητα σε 3 εβδομάδες από τώρα.
Εντάξει, άλλο εσύ! Συνταξιούχοι είναι, και που αποφασίζουν τέτοια ταξίδια, πάλι καλά...Οργανωμένο από Αθήνα? Τςςςςς....
Εγώ θα πάω Τουρκμενιστάν ημι-ανεξάρτητα σε 3 εβδομάδες από τώρα.
Μια χαρά είναι, δεν υπάρχουν πια τα σοβαρά προβλήματα που υπήρχαν. Μέχρι και διαφημίσεις για διακοπές εκεί έχω δει σε διεθνή τύπο.18. Ανατολικό Τιμόρ - 40.000 τουρίστες (2010)
Πάλι καλά. Δεν ήξερα καν ότι αποτολμούν να πάνε τουρίστες
Με την εξαίρεση της πρωτεύουσας, η χώρα δε διαφέρει ουσιωδώς από τις περιπτώσεις Bhutan και Β. Κορέας. Πας μόνο συνοδεία, και με ταρίφα τα $200.00 τη μέρα...7. Τουρκμενιστάν - 7.000 τουρίστες (2007)
Ξέρω ήδη 1 που πήγε και άλλους που θα πάνε και μονίζω ότιι υπάρχει ιστορία για τη χώρα.
Η λεξη αδιαφορο δεν νομιζω να μπορει να το περιγραψει!!2
21. Τζιμπουτί - 53.000 τουρίστες (2008)
Και πολλοί είναι. Από αυτά που έχω διαβάσει είναι από τα πιο αδιάφορα μέρη του κόσμου
Έχω πάει Ντομινίκα, Β. Κορέα και Μαυριτανία.Από τα παραπάνω έχω πάει (για 2-3 μέρες) μόνο στο Λιχτενστάιν, όπως φαντάζομαι και αρκετοί συμφορουμίτες. Από τις περιγραφές στο φόρουμ πρέπει να υπάρχουν 4-5 μέλη που έχουν πάει Βόρεια Κορέα, Μπουτάν και Λιβύη και ένα μέλος στα Νησιά του Σολομώντα. Υπάρχει κανείς – από τα ενεργά μέλη - που έχει επισκεφθεί κάποιο από τα υπόλοιπα ;