Eurotraveler
Member
Περιεχόμενα
ΙΙΙ. Φωτογραφικό υλικό
Επειδή ακριβώς σε αυτή την ιστορία δεν εξιστορώ το ταξίδι από την αρχή ως το τέλος, αλλά περιορίζομαι σε κάποια πολύ συγκεκριμένα σημεία, έχω πολλές φωτογραφίες που δεν αντιστοιχούν στα σχόλια που ανέπτυξα στο προηγούμενο κεφάλαιο. Γι' αυτό αποφάσισα να παραθέσω τις αγαπημένες μου φωτογραφίες εδώ, σε ένα ξεχωριστό κεφάλαιο. Οι περισσότερες από αυτές είναι επεξεργασμένες.
Και τώρα το δίλημμα. Να ανέβω το Δούναβη για τη Βιέννη;
Ή να τον κατέβω για το Βελιγράδι;
Ο επόμενος προορισμός δε μου είναι ακόμα γνωστός. Γι'αυτό και προς ώρας θα παραμένω νοητά στη Βουδαπέστη και θα αναπολώ τις μέρες που πέρασα εκεί, όταν τα τραμ διέσχιζαν νωχελικά τις παγωμένες όχθες του Δούναβη και οι ταξιδιώτες με χοντρά παλτό και γάντια βάδιζαν βιαστικοί πίσω από τη βαριά πόρτα του σταθμού Keleti. Κι εγώ, όπως και σε κάθε άλλο ταξίδι, έντυνα στο νου μου τις εικόνες που έβλεπα με μουσική.
Επειδή ακριβώς σε αυτή την ιστορία δεν εξιστορώ το ταξίδι από την αρχή ως το τέλος, αλλά περιορίζομαι σε κάποια πολύ συγκεκριμένα σημεία, έχω πολλές φωτογραφίες που δεν αντιστοιχούν στα σχόλια που ανέπτυξα στο προηγούμενο κεφάλαιο. Γι' αυτό αποφάσισα να παραθέσω τις αγαπημένες μου φωτογραφίες εδώ, σε ένα ξεχωριστό κεφάλαιο. Οι περισσότερες από αυτές είναι επεξεργασμένες.
Και τώρα το δίλημμα. Να ανέβω το Δούναβη για τη Βιέννη;
Ή να τον κατέβω για το Βελιγράδι;
Last edited by a moderator: