Προσπαθώντας να χαλιναγωγήσω τις τάσεις φυγής που από μικρή είχα (τις οποίες οφείλω να ομολογήσω ότι ακόμα έχω) και μην ξέροντας πως να ξεφύγω απο τους τοίχους του γραφείου μου, ανακάλυψα το siteσας! Άνθρωπος που ποτέ δεν με έλκυε η οθόνη του pcμου, κατορθώσατε όμως να με καθηλώσετε μπροστά σε αυτήν! Είπα λοιπόν να σας το ομολογήσω και να γίνω και μέλος του travelstories .
Ταξιδεύω καθημερινά . Άλλωστε δεν ζω χωρίς τα ταξίδια. Ταξιδεύω με το μυαλό και την ψυχή σίγουρα περισσότερο από ότι με το σώμα . Ευκαιρία δοθείσης όμως, εντάσσω και το σώμα μου στο ταξίδι …
Το σώμα μου λοιπόν μέχρι σήμερα με έχει ακολουθήσει σε αμέτρητους προορισμούς εντός Ελλάδος, σε αρκετούς εντός Ευρώπης, σε κανέναν όμως εκτός αυτής.
Εύχομαι να με βοηθήσετε να επιλέξω τον πρώτο εκτός Ευρώπης προορισμό, μιας και έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου το επόμενο ταξίδι (δεν συμπεριλαμβάνω τα εντός Ελλάδος) να είναι στην Αφρικανική Ήπειρο για μια πρώτη ιδέα, πριν οργανωθεί το πολυπόθητο σαφάρι.
Θέτω το ερώτημα : Μαρόκο ή Τυνησία :roll:?
Εκφραστείτε ελεύθερα.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ταξιδεύω καθημερινά . Άλλωστε δεν ζω χωρίς τα ταξίδια. Ταξιδεύω με το μυαλό και την ψυχή σίγουρα περισσότερο από ότι με το σώμα . Ευκαιρία δοθείσης όμως, εντάσσω και το σώμα μου στο ταξίδι …
Το σώμα μου λοιπόν μέχρι σήμερα με έχει ακολουθήσει σε αμέτρητους προορισμούς εντός Ελλάδος, σε αρκετούς εντός Ευρώπης, σε κανέναν όμως εκτός αυτής.
Εύχομαι να με βοηθήσετε να επιλέξω τον πρώτο εκτός Ευρώπης προορισμό, μιας και έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου το επόμενο ταξίδι (δεν συμπεριλαμβάνω τα εντός Ελλάδος) να είναι στην Αφρικανική Ήπειρο για μια πρώτη ιδέα, πριν οργανωθεί το πολυπόθητο σαφάρι.
Θέτω το ερώτημα : Μαρόκο ή Τυνησία :roll:?
Εκφραστείτε ελεύθερα.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Last edited by a moderator: