• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Οι τάσεις φυγής μου αυτή τη φορά με οδηγούν Αφρική. Μαρόκο ή Τυνησία ?

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Εγω για το πρωτο σου ταξιδι εκτος Ευρωπης θα σου προτεινα την Τυνησια. Στην Τυνησια θα εχεις την ευκαιρεια για περισσοτερα τουριστικα θεαματα, βεβαια δεν θα προτεινα κατι τετοιο σε εναν εμπειρο ταξιδιωτη αλλα για σενα νομιζω πως η Τυνησια εχει τις σωστες δοσεις απο ολα

frida

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
προτείνω Τυνησία

Προσπαθώντας να χαλιναγωγήσω τις τάσεις φυγής που από μικρή είχα (τις οποίες οφείλω να ομολογήσω ότι ακόμα έχω) και μην ξέροντας πως να ξεφύγω απο τους τοίχους του γραφείου μου, ανακάλυψα το siteσας! Άνθρωπος που ποτέ δεν με έλκυε η οθόνη του pcμου, Εύχομαι να με βοηθήσετε να επιλέξω τον πρώτο εκτός Ευρώπης προορισμό, μιας και έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου το επόμενο ταξίδι (δεν συμπεριλαμβάνω τα εντός Ελλάδος) να είναι στην Αφρικανική Ήπειρο για μια πρώτη ιδέα, πριν οργανωθεί το πολυπόθητο σαφάρι.

Θέτω το ερώτημα : Μαρόκο ή Τυνησία :roll:?

Εκφραστείτε ελεύθερα.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
[/quote]
Αγαπητή φίλη καλησπέρα.Σου προτείνω λοιπόν ανεπιφύλακτα Τυνησία γιατί είναι πιο κοντινή και πιο οικονομική σε σχέση με το Μσρόκο.Εγώ επισκέφθηκα πρόσφατα και τις δύο αυτές χώρες. Αραβικό στοιχείο θα συναντήσεις και στο Μαρόκο και στην Τυνησία.
Το Μαρόκο είναι 4 ώρες απευθείας πτήση και η Τυνησία σχεδόν 2, και μέσα σε μία εβδομάδα μπορείς να την γυρίσεις σχεδόν όλη και το βορά και το νότο ενώ για το Μαρόκο χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο.Ένα καλό ταξιδιωτικό γραφείο είναι το Deto Τravel που είναι πιο φθηνό από το Pyramis.Αν θες μπορώ να σου προτείνω και τα ξενοδοχεία που μέναμε .
Frida

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.602
Μέλη
39.346
Νεότερο μέλος
karatzas